Shawn Mendez naslovnica albuma

 UNIVERSAL MUSIC PRESS
Novi singl

Nakon dvogodišnje pauze stiže nova glazba Shawna Mendesa, prvi singl u jednom danu skupio 2 milijuna pregleda

Kanadski pjevač vraća se s emotivnim singlom "Why Why Why" i najavljuje svoj peti album „Shawn“, za koji kaže da je njegova iskrena refleksija na mentalno zdravlje.

Kanadski pjevač vraća se s emotivnim singlom "Why Why Why" i najavljuje svoj peti album „Shawn“, za koji kaže da je njegova iskrena refleksija na mentalno zdravlje.

Posljednjih nekoliko tjedana na društvenim mrežama 26-godišnjeg kantautora pratimo najave njegovog novog singla i nadolazećeg albuma te jednog starijeg i zrelijeg Shawna Mendesa koji se posljednje dvije godine posvetio svojem mentalnom zdravlju.

"Glazba stvarno može biti lijek. Prije dvije godine nisam imao pojma tko sam. Nisam mogao ući u studio a da ne doživim napadaj panike tako da je ovaj album s 12 prekrasnih pjesama zaista dar. Hvala Bogu na mojim prijateljima i obitelji. Život može biti brutalan, ali ako imate malu grupu ljudi kojima vjerujete, on može biti puno bolji. Stvarno se nadam da ćete voljeti ovaj album. Ja ga jako, jako volim. Nadam se da će vam pružiti toplinu, povezati vas s prirodom - baš kao što je mene", napisao je glazbenik uz najavu albuma.

Višestruko nagrađivani kantautor svoj novi singl "Why Why Why" objavio je 9. kolovoza, a uz njega i prateći videospot koji nakon 24 sata ima gotovo 2 milijuna pregleda te je već na 24 mjestu u trendingu.

Osim te pjesme, Shawn je objavio i "Isn‘t That Enough", pjesmu koja se također nalazi na njegovom petom albumu "Shawn", a koji je najavljen za listopad ove godine.

Obožavatelji su podjelili svoje uzbuđenje u komentarima društvenih mreža, s obzirom na to da se osim Shawnovog izgleda, promijenio i dominantan zvuk, pa je za sada novi singl koji najavljuje album prožet zvukovima američkog folk rocka, na što su fanovi odlično reagirali. Osim sa zvukom, sretni su što je pjevač progovorio o borbi s mentalnim zdravljem i što je jedna od zvijezda koje pomažu u osvještavanju važnosti brige za psihičko stanje.

Linker
16. rujan 2024 18:34