PRESS
UZBUDLJIV PROGRAM

Peti Kupe otkriva adute za otvaranje sezone: Marcel Dettmann i dvije moćne dame

U petak, 6. rujna sezonu otvaraju tri beskompromisna DJ-a, a ova eksplozivna postava samo je uvod u niz sjajnih gostiju nastupajuće sezone.

U petak, 6. rujna sezonu otvaraju tri beskompromisna DJ-a, a ova eksplozivna postava samo je uvod u niz sjajnih gostiju nastupajuće sezone.

Peti Kupe od jeseni donosi još uzbudljiviji program uz najpoznatija imena svjetske glazbene scene. Izreku „po jutru se dan poznaje“ potvrdit će eksplozivni line up otvorenja sezone u petak, 6. rujna. Moćan zvuk donose Marcel Dettmann, Stellarcompanion i Insolate!

image

Marcel Dettmann

PRESS

DJ i producent Marcel Dettmann prepoznat je kao jedan od najutjecajnijih zagovornika suvremenog techna. Nadasve povezan s berlinskim institucijama kao što su Berghain i Hard Wax, Dettmann je ostao vjeran svojim korijenima dosljedno inovirajući elektroničku glazbu, a posebno integracije vizualne umjetnosti i techna. Odrastao u bivšem DDR-u, rano je razvio strast prema elektronici, uz new wave, post-punk i industrijsku glazbu kao svoje najjače utjecaje – mnogo prije nego što je otkrio i totalno uronio u techno.

image

Sunčica Barišić – Insolate

PRESS
image

Marija Šević

PRESS

DJ-ica, slikarica, pjevačica i glumica Marija Šević poznata je pod aliasom Stellarcompanion. Ova multikreativka rezidentica je Radija D59B, gdje jednom mjesečno predstavlja svoje izbore u emisiji To the Stars. Rezidentna je DJ-ica u klubu Karmakoma te članica Beyond House, kolektiva specijaliziranog za eklektičnu elektroničku glazbu na zabavama diljem Beograda.

Još jedna, dobro nam poznata dama podarit će beskompromisan zvuk. Sunčica Barišić – Insolate kao malo tko definira hrvatsku techno scenu, stječući i međunarodno priznanje kao cijenjena DJ-ica i producentica. Osvojila je već pozornice kao što su Tomorrowland, Exit, Dimensions, Berghain ili Rex, a u posljednje vrijeme i Peti Kupe svojim vrućim serijalom Hush!Vruće će prije večernjeg partyja biti i na terasi kluba gdje nas već od predvečernjih sati očekuje opušteni uvod uz DJ-e i druge poslastice. Od sumraka do zore – najbolja je formula za otvaranje sezone! Early bird ulaznice dostupne su putem Entrio sustava.

image
PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:24