PETI KUPE
Zarazni ritmovi

Peti Kupe otvara novu sezonu spektakularnim partyjem s Marcelom Dettmannom

Osim njemačke techno ikone stižu i mnoga druga velika imena, a uz osvježen interijer kluba tu je i novi svjetlosni dizajn.

Osim njemačke techno ikone stižu i mnoga druga velika imena, a uz osvježen interijer kluba tu je i novi svjetlosni dizajn.

Peti Kupe ovoga petka, 6. rujna počinje jesenski ciklus pun glazbenih i inih poslastica. Već samo otvorenje donosi sjajan program u klubu, ali i na terasi. Na prvi ovosezonski party stiže moćna postava predvođena njemačkom techno ikonom Marcelom Dettmannom. New wave, post-punk i industrijsku glazba imali su najveći utjecaj na njega, a prepoznatljiv zvuk doveo ga je i do skladanja glazbe za posljednji nastavak Matrixa.

image

Marcel Dettmann

SVEN-MARQUARDT

Dettmann stiže u pratnji dvije dame koje će odlično parirati njegovom moćnom techhno zvuku. Iz Beograda dolazi multikreativna, domaćoj publici već dobro poznata Stellarcompanion, a iz Osijeka naša najuspješnija DJ-ica u inozemstvu - Insolate.

image

Insolate

PETI KUPE
image

Stellarcompanion

PETI KUPE

Uz osvježeni izgled kluba i terase i novo osvjetljenje, obožavatelji klubske zabave svakog će petka moći uživati u Adriatic Coasting by Apple Jam, programu koji donosi dobru glazbu, ples, opušteno druženje, koktele i ponudu domaćih modnih brendova. U prvom izdanju ekipu će zabavljati Pepi, prekaljeni DJ i voditelj emisije Adriatic Coasting na Yammat FM-u.

Ugođaju će svojim koktelima doprinijeti ekipa Peaches and Cream bara, kao i Jack sa svojom osvježavajućom ponudom. Za one koji se žele i kreativno odjenuti, u ponudi će biti pamučna i svilena indijska kimona Tirqiz. Sljedećih tjedana svoje će odjevne komade predstaviti i Burek, House of Kiwi i yGia, a posjetitelje će noviteti dočekati i u samom klubu. Uz osvježen interijer ovih je dana pomlađen i parket kojeg su već zadovoljno isprobali plesači tanga na Che Che Tango Mingleu. No, najveće iznenađenje bit će novi svjetlosni dizajn uz novi i nadograđeni sustav rasvjete.

image

Tirqiz

PRESS
image
DINO NINKOVIC

Ples, dobre vibracije i dobro piće – formula je za zabavu na terasi, ali i za vrhunske partyje vikendom. Pripremaju se brojna zvjezdana gostovanja cijele sezone, no impresivan je već popis gostiju u nastavku rujna - Radio Slave i Hilit Kolet, prvaci vrhunske etikete Rekids, zatim zvijezde najboljih svjetskih klubova Massimiliano Pagliara i Space Dimension Controller te poznati japanski techno DJ Nobu. Dobra energija i vesela atmosfera uz vrhunske koncerte i partyje elektroničke glazbe ostaju zaštitni znakovi Petog Kupea i u novoj sezoni.

image
PETI KUPE
Linker
05. rujan 2024 11:14