BORUT PLANINC
Ljeto u gradu

Počinje još jedan romantičan kolovoz u Zagrebu - vaša destinacija je Le Grič

Sjednite uz najromantičniju šetnicu u gradu i nazdravite ljetu - vaše su subote sada rezervirane za uživanje na Gornjem gradu.

Sjednite uz najromantičniju šetnicu u gradu i nazdravite ljetu - vaše su subote sada rezervirane za uživanje na Gornjem gradu.

Ovogodišnje izdanje malog i intimnog događanja Le Grič počinje ove subote, 3. kolovoza. Svake godine ovaj događaj unosi dašak romantike u Zagrebu, a baš kao i lani Le Grič će se održavati svake subote u kolovozu od 19 sati, na prekrasnoj šetnici s pogledom na zagrebačke krovove, smještenoj iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

image
NIKO GOGA

Ako želite zamijeniti uobičajeni izlazak nečim posebnim, ako više volite parkove od barova, ako ste nepopravljivi romantik ili jednostavno uživate u pariškom šarmu – Le Grič je pravo mjesto za vas! Rezervirajte subotnje večeri u kolovozu za jedinstveni izlazak, sjednite rame uz rame na najromantičniju šetnicu u gradu i nazdravite ljetu. Uz pogled na gradske krovove i zvuke ukulela, violine i gitare, čeka vas pomno odabran izbor vina i pjenušaca iz Zagrebačke županije, Slavonije, Istre i Dalmacije. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte kako izlazak u park može biti čaroban!

image
SAMIRCK

Događaj podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira ga Mali plac, poznat po popularnom Malom pikniku. Ulaz je slobodan. U slučaju kiše, događanje se odgađa za sljedeću subotu.

image
SAMIRCK
Linker
05. rujan 2024 11:23