NETFLIX
Nova sezona

Približava se premijera četvrte sezone Emily u Parizu: Otkrivena je i gostujuća glumačka zvijezda

Otkriveni su datumi novih nastavaka popularne serije, a ekipi se pridružuje i proslavljeni britanski glumac.

Otkriveni su datumi novih nastavaka popularne serije, a ekipi se pridružuje i proslavljeni britanski glumac.

Bliži nam se nova sezona serije "Emily u Parizu" - četvrta sezona biti će podijeljena u dva dijela - prvih pet epizoda na Netflix dolaze 15. kolovoza, a drugi set od pet epizoda 12. rujna. Dakle, stiže nam nova doza ljubavnih zavrzlama, upečatljivih outfita i spektakularnih glazbenih brojeva, ali i jedno slavno gostovanje.

image
NETFLIX

Naime, Netflix je otkrio da će se ekipi pridružiti britanski glumac Rupert Everett kao Giorgio Barbieri, vlasnik globalne tvrtke za unutarnji dizajn sa sjedištem u Rimu, koji je desetljećima prijatelj sa Sylvie, Emilynom direktoricom, i voli biti u središtu svake zabave.

image

Rupert Everett

MACIEK MUSIALEK/STORY PICTURE AGENCY/SHUTTERSTOCK MACIEK MUSIALEK/STORY PICTURE AGENCY/SHUTTERSTOCK

Osim zvjezdanog gosta koji je svjetsku slavu stekao ulogama u "Moj dečko se ženi" iz 1997. i "Zaljubljeni Shakespeare" iz 1998., Lily Collins i Ashley Park vratit će se kao Emily i Mindy, uz ostale stalne članove serije: Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) i Bruno Gouery (Luc). Međutim, pitanje ostaje sudbina Alfieja kojeg glumi Lucien Laviscount - glumac je prošle sezone postao stalni član ekipe, ali njegov lik je otišao u finalnoj epizodi treće sezone, što je naizgled označilo kraj njegove nestabilne veze s Emily. Darren Star, kreator serije, povodom izlaska 4. sezone nedavno je izjavio: „Mislim da su svi naši likovi još uvijek povezani, samo na složeniji način." Philippine Leroy-Beaulieu, poznata kao Emylina šeficu Sylvie, kaže da će nova sezona donijeti više drame nego ikad prije, dok je Lucien opisao sezonu kaotičnom i srcedrapajućom.

image
NETFLIX
image
NETFLIX

U lipnju je Lily Collins konačno podijelila nekoliko uzbudljivih prvih slika, nakon čega je Netflix objavio službeni sinopsis četvrte sezone: "Nakon dramatičnih događaja na neuspjelom vjenčanju Camille i Gabriela, Emily je u šoku: ima snažne osjećaje prema dvojici muškaraca, ali sada Gabriel očekuje dijete s bivšom, a Alfiejevi najgori strahovi o njoj i Gabrielu su se obistinili. Na poslu, Sylvie je prisiljena suočiti se s trnovitim dilemama iz prošlosti svog braka, a tim Agence Grateau navigira kroz promjene osoblja. Mindy i bend pripremaju se za Eurosong, ali kad ponestane sredstava, prisiljeni su biti štedljivi. Emily i Gabrielova kemija je neosporna dok zajedno rade na Michelin zvijezdi, ali dvije velike tajne prijete da unište sve o čemu su sanjali."

image
NETFLIX

Na pitanje hoće li biti još novih sezona serije "Emily u Parizu", Darren je odgovorio: "Definitivno mislim da serija ima život i nakon sljedeće sezone. Nema kraja na vidiku dok svi ne osjete da je vrijeme za kraj." Star je ujedno i autor kultne serije "Seks i grad", a koji je jednom prilikom priznao da razumije zašto gledatelji uspoređuju Lilyin lik s Carrie Bradshaw, koju glumi Sarah Jessica Parker.
"Shvaćam zašto ljudi povezuju dvije serije. Svaki se odvija u glamuroznom gradu, sa ženama u glavnim ulogama, ali ideja "Emily u Parizu" bila je vrlo drugačija. Već sam neko vrijeme želio napisati seriju o nekome tko se doselio u Pariz", zaključio je Darren.

image
NETFLIX
Linker
05. rujan 2024 11:29