Vaza Bahir

 PRESS
Vrhunski dizajn

Dizajnerske vaze u Gnijezdu su snižene na 50 posto: Želimo ih sve!

Pronašli smo genijalne, brendirane vaze s nordijskim potpisom i nizozemskom kvalitetom po dvostruko nižim cijenama.

Pronašli smo genijalne, brendirane vaze s nordijskim potpisom i nizozemskom kvalitetom po dvostruko nižim cijenama.

Aktualni trendovi i najpopularniji nizozemski brendovi za uređenje interijera, mogu pronaći u trgovini Gnijezdo, a ističu se vrhunskim dizajnom, te proizvodima od najkvalitetnijih prirodnih materijala, bez plastike. Izdvajaju se top kvalitetom, originalnim dizajnom i pristupačnim cijenama, koje su sada još pristupačnije. Naime, između brendova Zuiver, BePureHome, Wood, Dutch Bone, pronašli smo najljepše i najviše snižene vaze, čak 50 posto.

Dutch Bone je brend čiji dizajneri širom svijeta pronalaze originalne predmete i majstore ručnog rada te njihove priče prenose na svoje kreacije, koje postaju savršen omjer ručnog rada i industrijske izrade, baš kao i vaze koje odišu starinskim štihom.

image

Dutch Bone, vaza Bahir (lijevo), snižena 50% sa 85 eura na 42,50 eura, vaza Baha (desno), snižena 50% sa 78 eura na 39 eura

PRESS

Proizvodi brenda BePureHome odlikuje se čistim linijama, prirodnog ili industrijskog izgleda i neutralnih nijansi. Ljubitelji vintage stila doći će na svoje odabirom njihove vrlo jednostavne, a opet originalne vaze, koja će svakom prostoru dati jedinstveni karakter.

image

BePureHome, vaza Summer Glass Beige 21 cm, snižena 50% sa 71 eura na 35,50 eura

PRESS

Wood, pak predstavlja nizozemsku tradiciju na moderan način, koja se jasno vidi i u dizajnu njihovih efektnih staklenih vaza.

image

Wood, vaza Lyle Glass Light Green, snižena 50% sa 43 eura na 21,50 eura

PRESS

Brend Zuiver je prepoznatljiv po suvremenom i dinamičnom dizajnu snažnog karaktera i prepoznatljivog potpisa. A njihove minimalističke vaze odlično će se uklopiti u svaki interijer.

image

Zuiver, vaza Fajen Concrete Anthracite, snižena 50% sa 56 eura na 28 eura

PRESS
image

Zuiver, vaza Grphic Square Grey, snižena 50% sa 67 eura na 33,50 eura

PRESS
image

Zuiver, vaza Conic M Black/White, snižena 50% sa 74 eura na 37 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:27