MIHANO MOMOSA/ INSTAGRAM
Big Blue

Ljeto će brzo proći, a vi ga produljite što je više moguće uz dekoracije i posuđe koje priziva morsko plavetnilo

Tanjur s morskim motivom ili plava čaša lako mogu pretvoriti vaš stol u divnu posvetu ljetu zato smo pronašli "Big Blue" komade u našim trgovinama.

Tanjur s morskim motivom ili plava čaša lako mogu pretvoriti vaš stol u divnu posvetu ljetu zato smo pronašli "Big Blue" komade u našim trgovinama.

Trendovi zadaju teme, ne samo u modi i ljepoti, već i dekoriranju stolova, a najnovija je "Big Blue”. Tako sada veliko plavetnilo stiže i u vaš dom. Naime, pravu ljetnu atmosferu lako ćete postići uz plave elemente s kojima će vaš stol izgledati poput male morske oaze. Brojne kolekcije posuđa obojene su u najljepše nijanse mora pa će izbor biti vrlo jednostavan. Dovoljno je da odaberete samo nekoliko elemenata uz koje ćete postići rustikalni ili pak elegantni stil, ovisno o vašem domu i afinitetima.
Za stilsku otmjenost birajte minimalističke staklene forme poput vrčeva i čaša, dok za rustikalni štih posegnite za keramičkim posuđem oslikanim morskim motivima, ali neka sve ostane u zadanim, plavim nijansama, koje dodatno možete naglasiti plavim ubrusima. Točka na "i” vašeg "morskog stola” neka bude cvijeće i to u bijeloj nijansi, koje će poput morske pjene najbolje zaokružiti cijelu priču. Svoju kreativnost dodatno naglasite, stolnjakom, podmetačima i ukusnim zalogajčićima.

Pladanj s motivom ribe PiP Studija načinjen je od porculana, a u svaki će dom unijeti pravi mediteranski duh.

image

Sol i papar, PiP Studio Royal Yerseke pladanj, 23,35 eura

PRESS

Ako želite poslužiti hranu direktno iz pećnice na stol, tu je set posuda za pečenje u idealnoj nijansi, koja laska trendovima. Najbolje od svega je što su napravljene od kamenine, održivog materijala koji može biti dio vaše svakodnevice godinama.

image

Ikea, Gladelig set posuda za pečenje, 2 komada, 29,99 eura

PRESS

Neizostavan dio svakog okupljanja su čaše, ovaj minimalistički dizajn idealan je za svaki stol, a njihova forma namijenjena je žestokim pićima.

image

Bonami, Torino set čaša za žestoka pića, 2 komada, 9,90 eura

PRESS

Set porculanskog posuđa perivog u perilici svaki će stol učiniti originalnim bez obzira hoćete li servirati cijeli set ili samo pojedine komade.

image

Lesnina, Ritzenhoff Breker Kombi servis posuđa, 16 komada, 59,99 eura

PRESS

Vrč od stakla pročišćenih linija idealan je kao ukras, ali i praktični detalj koji možete koristiti za osvježavajuće piće poput soka od bazge ili kao vazu za efektnu cvjetnu dekoraciju.

image

Home Sweet Home, Lenore stakleni vrč, 20,90 eura

PRESS

Vaša blagovaonica će doći do punog izražaja uz porculanske tanjure oslikane ribicama. Za pravi mediteranski štih servirajte ih uz riblja jela.

image

Lonci & Poklopci, Easy Life Bord De Mer, set posuđa 18 komada, 177 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:24