Anita Dujić

 INSTAGRAM
INTERIJERI

Mediteranski stil: Anita Dujić Broadfoot ima preslatke dekoracije u kući na moru, pronašli smo slične u trgovinama

Bivša manekenka, a danas dizajnerica nakita, pokazala nam je djelić obiteljske kuće na otoku Čiovu, a način na koji ga je uredila oduševio nas je na prvi pogled.

Bivša manekenka, a danas dizajnerica nakita, pokazala nam je djelić obiteljske kuće na otoku Čiovu, a način na koji ga je uredila oduševio nas je na prvi pogled.

Kada je riječ o uređenju interijera sa sigurnošću možemo reći kako nijedan prostor nije potpun bez odgovarajućih dekoracija koje ga podižu na sasvim novu razinu i daju mu topao, obiteljski ugođaj. To jako dobro zna i bivša manekenka, danas dizajnerica nakita, Anita Dujić Broadfoot koja nam je dopustila da zavirimo u njezinu obiteljsku oazu na otoku Čiovu u kojoj je odrasla, a sa suprugom Duncanom uredila je dio kuće samo za njih te njihove dvije djevojčice - petogodišnju Lily i jednogodišnju Ellu Skye.

Već na prvi pogled možemo zaključiti da je uređenju kuće posvećeno mnogo pažnje. Naime, interijer kuće uređen je u mediteranskom stilu, a sama riječ "Mediteran" zapravo je sinonim za more, pijesak, školjke, kamen, sunce, maslinu... Upravo su spomenuti elementi glavna misao vodilja u mediteranskom uređenju interijera - a kada je riječ o Anitinoj kući, naročito su nas oduševili slamnati šeširi koje je kao dekoraciju odlučila staviti na jednom od zidova u kući za odmor.

image

Anita Dujić Broadfoot iskoristila je slamnate šešire kao predivnu zidnu dekoraciju

PRIVATNA ARHIVA

Ne smijemo izostaviti niti ostale ukrase, također u mediteranskom stilu, poput kamene vaze, mirisne svijeće, posude u obliku školjke, kao i pravih školjaka koje su se savršeno uklopile u cjelokupni ljetni đir koji, razumljivo, prevladava interijerom.

image
PRIVATNA ARHIVA

Ako i sami razmišljate o mediteranskom uređenju prostora, izdvojili smo dekoracije koje se uklapaju upravo u ovaj spomenuti stil. Ima tu uistinu svega - od ukrasnih vaza napravljenih od pletenih morskih algi, ukrasnih jastuka s morskim motivima, visećih košara za bilje pa sve do mirisnih svijeća u morskim bojama.

image

Zara slamnati šešir s kontrasnom trakom (19,95 eura)

ZARA
image

Zara isprepleteni šešir od rafije (22,95 eura)

ZARA
image

Zara Home široka vaza od pletenih morskih algi (25,99 eura)

ZARA HOME
image

Zara Home mirisna cvijeća u morskim bojama PEAR & TONKA X COLLAGERIE (19,99 eura)

STUDIO YAGüE ZARA HOME
image

Zara Home stožasta visilica lampa od morskih algi (21,99 eura)

ALVARO ZARA HOME
image

Lesnina ukrasni jastuk u obliku školjke (12,99 eura)

LESNINA
image

Zara Home komplet izvezenih platnenih podmetača za čašu (12,99 eura)

JOAO ZARA HOME
image

Jysk INGVER viseća košara za bilje (6 eura)

JYSK
image

Zara Home komplet posuda za papar i sol u obliku školjke (18,99 eura)

JOAO ZARA HOME
Linker
05. rujan 2024 11:26