MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Radovi su završeni

Objavljene fotografije novog doma Gisele Bündchen, prostrana vila stajala je deset i pol milijuna eura

Prostrana kuća nalazi se na otoku Indian Creek u Miamiju, nedaleko od vile njezinog bivšeg supruga Toma Bradyja jer su se bivši supružnici dogovorili da će živjeti u susjedstvu, zbog djece.

Prostrana kuća nalazi se na otoku Indian Creek u Miamiju, nedaleko od vile njezinog bivšeg supruga Toma Bradyja jer su se bivši supružnici dogovorili da će živjeti u susjedstvu, zbog djece.

Gisele Bündchen uskoro bi mogla useliti u novi dom. Nalazi se na ekskluzivnom otoku Indian Creek u Miamiju, a kada ju je manekenka kupila sredinom 2022., vila je vrijedila deset i pol milijuna eura. Od tada do danas, trajalo je opsežno preuređenje: dvoetažni stambeni prostor trebalo je detaljno preoblikovati kako bi odgovarao njezinim potrebama. Manekenka je često i sama nadgledala radove, a u kontrolu gradilišta dolazila je s dečkom, gotovo deset godina mlađim instruktorom jiu-jitsua, Joaquimom Valenteom s kojim bi se mogla useliti u raskošno zdanje, piše Daily Mail.

image

Radovi na deset i pol milijuna dolara vrijednoj vili, završeni su

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vila ima pogled na otok, a u dvorištu se nalazi veliki bazen gdje se može top model može opuštati sa svojom djecom, 14-godišnjim Benjaminom i 11-godišnjom kćeri Vivian koju je dobila u bivšem braku s bivšom zvijezdom američkog nogometa, Tomom Bradyjem. Premda su se razveli 2022. nakon 13 godina braka, a proces razdvajanja manekenki je bio vrlo bolan, trude se zadržati korektan odnos. Čini se da je to razlog zbog kojeg se njen novi dom nalazi nedaleko od rezidencije bivšeg supruga. Unatoč razvodu htjeli su živjeti u blizini kako bi im bilo lakše prevoziti djecu iz njezine u njegovu vilu i obrnuto.

image

Tom Brady vlasnik je vile koja stoji 25 milijuna eura i nalazi se u susjedstvu njegove bivše supruge

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Luksuzno zdanje nalazi se na ekskluzivnom otoku Indian Creek

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nedavno objavljene fotografije otkrivaju prostrano zdanje s vlastitim pristaništem za čamce na kojem se već sada mogu vidjeti vrtne sofe i ležaljke. Stambeni prostor prostire se na 6600 četvornih metara, a okružuje ga okućnica od 18.400 četvornih metara. Novi dom jedne od najljepših žena svijeta, koja će 20. srpnja proslaviti 44. rođendan, ima dvije stražnje terase s pristupom u dnevni boravak i u blagovaonicu. Uz bazen je smještena prostrana hidromasažna kada, a cijelo zdanje i dio za rekreaciju okružuje njegovani travnjak.

image

Vila ima i vlastito pristanište za čamce

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

S obzirom na to da je tijekom preuređenja vile njen 34-godišnji dečko stalno bio uz nju, čini se da bi mogli dijeliti isti krov, što je značajan iskorak u njihovoj vezi. Nisu javno govorili o romansi, no su viđeni kako se ljube na Valentinovo. Izvor je za Page Six potvrdio je da su "jako zaljubljeni", premda su se ovog proljeća pojavile glasine da su prekinuli i opet prohodali - s tim da su se problemi pojavili zbog prevelikog medijskog interesa za njihovu vezu.

image

S bivšim suprugom Tomom Bradyjem na Met Gali 2019. godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Smatra se da su zajedno od studenog 2022., kad su, dva dana nakon finaliziranja njenog razvoda od Toma Bradyja, posjetili Kostariku. Međutim, Gisele tada je opovrgla da su u vezi. Sudeći po izjavi insajdera, postali su par u lipnju 2023. godine.

"Počeli su kao veliki prijatelji. Ona je vrlo zatvorena u vezi s tim i htjela je šutjeti dok se ne upoznaju", rekao je izvor magazina People. Pred parom je sada važan trenutak, useljenje u novi dom kojim bi vezu podigli na novu razinu. Hoće li se to dogoditi, brzo će se doznati.

image

Gisele Bündchen i Joaquim Valente bili su početkom srpnja na odmoru u Costa Rici s njenom djecom

CPR/DSANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
06. rujan 2024 14:56