SMEG aparati s uzorkom Mediterraneo

 SMEG
Bialetti x Dolce&Gabbana

Za najljepši početak dana: Lonci&Poklopci imaju set za kavu oslikan predivnim Dolce&Gabbana Mediterraneo uzorkom

Riječ je o kafetijeri i limenoj kutiji iz Blu Mediterraneo kolekcije koja kroz prekrasnu plavu boju i motive inspirirane Sicilijom u prostor donosi dašak Sredozemlja.

Riječ je o kafetijeri i limenoj kutiji iz Blu Mediterraneo kolekcije koja kroz prekrasnu plavu boju i motive inspirirane Sicilijom u prostor donosi dašak Sredozemlja.

Kava je mnogima od nas omiljeni napitak bez kojeg ne započinjemo svoje jutro zbog čega i njezinom pripremanju pridajemo mnogo pažnje. Pažljivo biramo šalice s različitim zanimljivim detaljima, odlučujemo se za sve modernije aparate i kapsule omiljenih okusa, a također sve više težimo tome da imamo poseban kutak za ispijanje kave u svome domu. Toga je svjestan talijanski brend Biealetti koji je u suradnji s luksuznom modnom kućom Dolce&Gabbana dizajnirao kafeteriju koja nas je svojim izgledom osvojila na prvu.

image

Dolce&Gabbana kafetijera, 6 šalica, 140 eura

LONCI&POKLOPCI

Talijanski dizajn i tradicija kave spajaju se u elegantnom izdanju kultne Bialetti Moka kafetijere, a ova Blu Mediterraneo kolekcija donosi dašak Mediterana u našu kuhinju kroz prekrasnu plavu boju i motive inspirirane Sicilijom. Naime, kafetijera je ukrašena sicilijanskim motivima, odražavajući pritom prepoznatljivu estetiku Dolce&Gabbane. Izrađena od kvalitetnog aluminija s ručkom otpornom na toplinu, savršeno spaja funkcionalnost i vrhunski dizajn.

image
LONCI&POKLOPCI

Za razliku od ostalih tradicionalnih modela, ova kafetijera s ikoničnim uzorkom kompatibilna je s indukcijskim pločama, a moguće ju je nabaviti u Lonci&Poklopci trgovinama po cijeni od 140 eura. U ponudi je i limena kutija te pakiranje kave od 200 grama. No Bialetti nije jedini koji je ovaj mediteranski Dolce&Gabbana uzorak iskoristio u svome dizajnu.

image

Kafeterija, limenka za kavu te pakiranje kave - sve uljepšano D&G uzorkom

BIALETTI

Isto je napravio i još jedan poznati talijanski brend kućanskih uređaja - Smeg i u najnovijoj kolekciji predstavio proizvode inspirirane upravo ovim prepoznatljivim uzorkom, između ostaloga i stylish aparat za kavu.

image

Smeg kolekcija D&G Mediterraneo

SMEG

Upravo je plava boja trenutno jedan od najvećih trendova u uređenju interijera, a povezujemo ju sa spokojem, umirujućom atmosferom i opuštanjem. Također je vrlo svestrana pa se jednako dobro uklapa u gotovo svaki prostor - od vibrantne i energične tirkizne nijanse pa sve do duboke i tajanstvene mornarsko plave.

Linker
05. rujan 2024 12:56