KASDAN PRODS/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Prirodni šarm

Želimo kopirati! U blagovaonici Diane Keaton ništa ne izgleda kao dio kompleta, a stvara čudesno lijep sklad

Legendarna glumica vlasnica je prelijepog doma na Beverly Hillsu pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

Legendarna glumica vlasnica je prelijepog doma na Beverly Hillsu pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

Glumica Diane Keaton (78) vlasnica je jednog od najzanimljivijih domova među holivudskim zvijezdama, u kojem je svaka prostorija drugačija i priča je za sebe. Njena kalifornijska kuća česta je tema časopisa i emisija na temu uređenju interijera i eksterijera, a tu se posebno ističe vanjska blagovaonica. Odiše spojem rustikalne elegancije i opuštenog, prirodnog šarma i savršen je primjer glumičina osobnog stila.

Smještena je u vrtu, okružena bogatim zelenilom i starim drvećem, što stvara privatnu i intimnu atmosferu. Prostorom dominira stol izrađen od masivnog, recikliranog drva, dok su stolci primjer minimalističkog dizajna, izrađeni od materijala poput metala ili ratana, a koji su već bili korišteni i restaurirani. Zamišljena je kao prostor za opuštanje, druženje s prijateljima i obitelji, ali i uživanje u tišini prirode. Vrtni ambijent, svjež zrak i sunčeva svjetlost stvaraju idealno mjesto za opuštene obroke i duga, neformalna druženja. Kao velika ljubiteljica arhitekture, Diane pridaje veliku pažnju i najsitnijim detaljima, obožava ukrasne svjetiljke, svijeće i biljke u rustikalnim posudama izrađenim od terakote, koji doprinose toplini i ugodnosti prostora.

image

Diane pridaje veliku pažnju i najsitnijim detaljima

KASDAN PRODS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Bio je to jedan od prvih projekata na kojima je radio arhitekt i dizajner interijera Stephen Shadley, koji slovi kao omiljen među svjetskim zvijezdama, a na koje se on iznimno ponosi i detalje je iznio u svojoj knjizi "Designing Hollywood Homes: Movie Houses”, koju je napisao zajedno s Patrickom Pachecom.

Linker
16. listopad 2024 09:10