Zagreb Social Club i Neka jedu kolače na ovogodišnjem Fuliranju nude slatku pizzu čiji sastojci zvuče neodoljivo, ali i pomalo neobično za jednu pizzu.
Paljenjem prve adventske svijeće protekli vikend i službeno je otvoren zagrebački Adent. Duh Božića stigao je u metropolu, božićni ukrasi i pjesme vide se i čuju na svakom koraku, a tu je naravno i neizostavna bogata gastro ponuda, među kojom su neka dobro poznata, tradicionalna jela, ali i ona nešto malo drugačija i malo manje poznata. Ako se ove godine zateknete na Strossmayerovom trgu gdje se odvija omiljeno Fuliranje moći ćete uživati u najboljem od streetfooda iz čak 16 kućica, pa tako i u Hi Sweetie pizzi koju su zajedničkim snagama osmislili i pripremaju je Pizza Social Club i Neka jedu kolače.
Riječ je o slatkoj pizzi s nutellom, linoladom, mascarpone kremom, crumbleom od pira i marshmallowsima, a iako možda na prvu zvuči pomalo neobično, sigurni smo da će svi ljubitelji drugačijih okusa uživati u njoj.
"Ideju o čokoladnoj pizzi dobila sam u Ekvadoru, gdje sam je imala priliku probati, s njihovim finim čokoladama svjetskog ranga. Prema tome je nastala i ova slatka pizza, koja je bogatog, konkretnog odnosa", otkrila nam je vlasnica popularne zagrebačke slastičarice Neka jedu kolače Ivana Čuljak.
Cijena pizze iznosi osam eura, interes za njom je od prvog dana velik i jedna je sasvim dovoljna da je podijele dvije ili čak tri osobe.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....