MARINA RENDULIĆ
NA GORNJEM GRADU

Skrivena oaza s odličnom ponudom autorskih koktela i neodoljivim brunchem

Boutique hotel HOH je mjesto koje ne pruža isključivo smještaj, već savršenom kombinacijom povijesti, kulture i vrhunske usluge te gastronomskim avanturama i koktelima priča unikatne priče i doživljaje koji se pamte.

Boutique hotel HOH je mjesto koje ne pruža isključivo smještaj, već savršenom kombinacijom povijesti, kulture i vrhunske usluge te gastronomskim avanturama i koktelima priča unikatne priče i doživljaje koji se pamte.

Smješten u povijesnoj, gornjogradskoj jezgri Zagreba u Jurjevskoj ulici, boutique hotel HOH nudi jedinstveno putovanje kroz bogatu kulturnu baštinu. Ovo ekskluzivno utočište priča priče o znamenitim povijesnim osobama koje su oblikovale hrvatsku kulturu i tradiciju kao što su Vatroslav Lisinski, Antun Gustav Matoš, Marija Jurić Zagorka, Ivan Meštrović, Ivana Brlić Mažuranić i drugi. Svaka soba, pomno stilizirana posveta jednom od velikana, s fragmentima koji opisuju njihova djela i vizije, gostima pruža osjećaj putovanja kroz vrijeme.

image
MARINA RENDULIĆ

HOH Terrace Bar: Bijeg u prirodu usred grada

Nezaboravnom iskustvu boravka u hotelu HOH pridonosi i prekrasna terasa, oaza mira okružena bujnim zelenilom gdje gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima i vrhunskim koktelima, zaštićeni od gradske vreve, uz očaravajući pogled na krovove i katedralu.

Brunch "Kod M.J. Zagorke“ je izniman gastro doživljaj

Boutique HOH pruža svojim gostima nevjerojatno gastronomsko iskustvo na HOH brunchu "Kod M.J. Zagorke". Poslužuje se od 12 do 15 sati, od petka do nedjelje i nudi dva raskošna etažera nazvana po povijesnim ulazima u Gornji grad: Popov toranj i Kula Lotrščak. Ovi etažeri obiluju slatko-slanim delicijama koje su prava rapsodija okusa. Između ostalog, tu su lisnato tijesto s poširanim jajem, školjke s francuskom salatom, focaccia s mortadelom i pistacijom, palačinke, vafli i brojne druge poslastice koje zadovoljavaju i najzahtjevnije gurmane.

image
MARINA RENDULIĆ
image
MARINA RENDULIĆ

"HOH O’clock" je kulminacija okusa i priča

Poslijepodneva u hotelu HOH rezervirana su za "HOH o‘clock", trenutak za uživanje u sedam specijalnih koktela. Svaki od njih kreiran je na bazi vrhunskih Old Pilot‘s alkoholnih pića renomiranog hrvatskog brenda poznatog po kvaliteti i bogatim okusima. Recepti, koje je osmislio priznati barmen Darko Uremović, nose jedinstvene priče inspirirane osobama i događajima iz Jurjevske ulice i starog Zagreba. Gosti tako mogu uživati u koktelima kao što su The Last Dance, koji je inspiriran sofisticiranom, zavodljivom kontesom Klotildom, a donosi duh vremena kada je bal bio središnji društveni događaj. Tu su još “Don’t Shoot The Pianist” koji opisuje dubinu i melankoliju opusa velikog Arsena Dedića, HOH 1880, The Witch of Greech te drugi čije priče možete okusiti u HOH Terrace Baru.

Linker
02. rujan 2024 21:00