radisson blue split

DOBAR PROVOD

Jeste li pronašli idealno mjesto za ljetne užitke? Zavirite u jedan od najpopularnijih klubova

Ekskluzivni klub pod vedrim nebom Mistral Beach Club, dio hotela Radisson Blu Resort & Spa na splitskom Žnjanu, nudi sve sadržaje za savršen odmor - vrhunski ambijent, zabavu, gastronomsku ponudu i opuštanje na plaži.

Ekskluzivni klub pod vedrim nebom Mistral Beach Club, dio hotela Radisson Blu Resort & Spa na splitskom Žnjanu, nudi sve sadržaje za savršen odmor - vrhunski ambijent, zabavu, gastronomsku ponudu i opuštanje na plaži.

Za savršen ljetni odmor potrebno je savršeno mjesto na plaži, kakvo svojim gostima nudi Radisson Blu Resort & Spa Split. U srcu Dalmacije, na splitskom Žnjanu udaljenom samo tri kilometra od centra grada, ispred hotela Radisson Blu Resort & Spa uređen je Mistral Beach Club. Opuštanje, zabava, kulinarska izvrsnost i zadivljujući ambijent spajaju se u jedinstven doživljaj, u suštinu ljetnog užitka u jednom od naših najpopularnijih klubova na plaži.

Opustite se, odmorite, doživite - direktno na plaži

Mistral Beach Club nalazi se na prekrasnoj lokaciji, na samoj morskoj obali s pogledom na pučinu i obližnje otoke, pa tu jednako možete uživati u jutarnjoj kavi ili koktelima. Prekrasna priroda čini kulisu za opuštanje, odmor i zabavu - bilo da je riječ o terasi, plaži ili jednoj od šest ekskluzivnih cabana.

image

Dio kluba čine ekskluzivne cabane

NORA FORSTHUBER

Više od zabave - ovdje se slavi život!

Želite nešto više od opuštanja? Nema problema! Mistral Beach Club nudi još puno toga! Ne ističe se samo luksuznim ambijentom nego i svojom živahnom scenom. Zahvaljujući poznatim međunarodnim DJ-ima, tjednim partyjima i nastupima izvođača program u Beach Clubu omogućuje nezaboravne ljetne trenutke. Od svibnja do rujna u klubu nastupaju poznata imena kao što su Tom Novy, Mont Rouge, Aaron Sevilla, Raffa Guido.

image

Svaki tjedan gostuje drugi DJ

NORA FORSTHUBER

Lokalni okusi u modernom ruhu

Restoran u Mistral Beach Clubu oduševljava mediteranskim jelovnikom, laganim jelima primjerenim godišnjem dobu, koje kreira strastveni kulinarski tim. Vrhunske su to delicije pripravljene od lokalnih, sezonskih namirnica.

- Naš je cilj očarati goste jelima koja pričaju priču. I to onima nadahnutim lokalnim krajolikom i morem, koje se naslanjaju na tradiciju, ali im mi dajemo moderan twist. Uglavnom su to jela koja su lagana, osvježavajuća i vizualno impresivna - objašnjava šef kuhinje Mirco Nocchetti. Filozofija koja oduševljava, s kulinarskom vještinom koja impresionira - to je pravi kulinarski užitak.

image

Jelovnik je kreirao chef Mirco Nocchetti

image

Terasa uz more - za jutarnju kavu ili popodnevni koktel

NORA FORSTHUBER

Vaša destinacija za ljeto 2024.

Smješten između dvije slikovite plaže, Mistral Beach Club nudi elegantno i moderno okruženje s nevjerojatnim pogledom na more i atmosferom nenametljivog luksuza. Otvoren svakodnevno od 10 sati ujutro do zalaska sunca, idealno je mjesto za provođenje cijelog dana na suncu ili u hladu suncobrana i sjenica. Radisson Blu Resort & Spa Split dom je Mistral Beach Cluba i stoga savršen hotel za vaše ljeto 2024. Osim vrhunskih soba i restorana, u hotelu je SPALATO Spa centar na 2600 četvornih metara - a sve to u neposrednoj blizini centra Splita. Idealna lokacija za ljetni odmor pun životne radosti, opuštanja i kulinarskog užitka.

image

Prekrasna priroda čini kulisu za opuštanje, odmor i zabavu

VANESSA TAHOEDL
image

Klub je otvoren od 10 ujutro do zalaska sunca

VANESSA TAHOEDL
Linker
12. srpanj 2024 12:33