PRIVATNA ARHIVA
Dragulj Jadrana

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević ljetuju u jedinoj kući na cijelom otoku: "Nismo nikada doživjeli nešto slično u Hrvatskoj"

Influencerski par odmara u osami maloga otoka okruženog predivnim kristalno čistim Jadranskim morem.

Influencerski par odmara u osami maloga otoka okruženog predivnim kristalno čistim Jadranskim morem.

Ponekad je mir ono što tražimo od godišnjeg odmora, a ako ga je itko pronašao, to je naš influencerski par. Ogoljeni otok Olipa privukao je poznatog putopisca Kristijana Iličića, koji zajedno sa svojom djevojkom Andreom Trgovčević i psom Tokiom, uživa u osami ovoe čarobne lokacije.
"Nisam prije nikada čuo za ovaj otok. Otkrio mi ga je prijatelj koji putem Luva Villas nekretnina bavi upravo ovakvim čarobnim mjestima i luksuznim vilama", rekao nam je Kristijan.
Kristijan i Andrea su oduševljeni ljepotom otoka te su izjavili da nikada nisu doživjeli takvo iskustvo u Hrvatskoj. "Nekoliko dana smo se družili s prijateljima, a sada uživamo sami, nas dvoje i pas Tokio koji je 10 sati dnevno u bazenu i živi svoj najbolji život", našalio se Kristijan.

image

Kristijan Iličkić i pas Tokio

PRIVATNA ARHIVA

Otočić Olipa okružuju Pelješac sa zapadne strane, Elafitski otoci s istočne i predivni Mljet s južne strane. Možete doći jedino brodom, a otok je i prohodan tako da šetnjom možete proći i kroz šume koje vas okružuju, objašnjava Ilčić. .
"Savršeno mjesto za odmor duše i tijela", ističe Kristijan, a sa svojom djevojkom i ljubimcem smjestio se u jedinoj građevini na otoku.

image

Andrea Trgovčević opuštajući se na bazenu ville

PRIVATNA ARHIVA
image

Nekoliko dana proveli su u društvu prijatelja

PRIVATNA ARHIVA

Dijelovi kamene kuće koja je nekad bila dom svjetioničara potječu čak iz Austro-Ugarske, a prilikom obnove sačuvalo se pomorsko dobro i zidine koje i dalje nose povijest malog otoka. Svojim gostima vila nudi nezaboravno iskustvo boravka uz potpuni mir i privatnost. Villa Olipa Island se od ove godine svakako nalazi visoko na ljestvici jedinstvenih smještaja za najam na Jadranskoj obali.

image

Villa Olipa po noći

PRIVATNA ARHIVA
image
PRIVATNA ARHIVA
image
PRIVATNA ARHIVA

Villa se nalazi na potpuno ograđenom posjedu, smještenom na povišenom dijelu otoka s kojeg se pruža nezaboravan panoramski pogled. Na sredini posjeda nalazi se vanjski bazen, uz koji su smještene ležaljke za sunčanje. Možete se ujutro osvježiti u moru na nekoliko metara ispred kuće ili skočiti u bazen. Nakon toga, opustite se na ležaljkama, uživajte u pogledu, pročitajte knjigu ili popijte svoje omiljeno piće. Bajkovito!

image
PRIVATNA ARHIVA
Linker
12. rujan 2024 08:51