IDEALNO ZA GODIŠNJI

Na plažu s najdražim ljetnim štivom: Od neobičnih destinacija do nevjerojatnih životnih priča

Najbolje društvo uz jutarnju kavu, popodnevnu limunadu ili pak večernji koktel bit će vam naša ljetna izdanja.

Najbolje društvo uz jutarnju kavu, popodnevnu limunadu ili pak večernji koktel bit će vam naša ljetna izdanja.

Ljeto je idealna prilika za opuštanje, a kako drugačije nego uz kvalitetno štivo koje smo vam pripremili za novu sezonu. U prodaji trenutačno možete naći omiljeni magazin Gloria Glam, čiju naslovnicu krasi Julija Nydal, Zadranka koja je osvojila New York, a osim intervjua s njom očekuju vas i veliki intervju koji je Mirela Forić Srna vodila s Leonardom Lončar, modni editorijal snimljen na plaži, saznali smo sve o "bimbocoru", preslušali smo glazbu čiji se autori obračunavaju s bivšim ljubavima, a kao šećer na kraju - na dar vam donosimo miris 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood.

image
GLORIA GLAM

Za ljubitelje beauty tema tu je Gloria Glow, luksuzni magazin za ljepotu i estetsku medicinu u kojem donosimo veliki razgovor s kraljicom hrvatske operete Sandrom Bagarić koja ove godine slavi 30 godina karijere i 50 godina života u kojem je, kako kaže, postigla dobar odnos sa samom sobom - što je, složit ćete se, najvažnije. Naravno, u magazinu otkrivamo koje su metode i tretmani trenutačno na vrhu, a sve kroz razgovor s vodećim plastičnim kirurzima i dermatolozima koji se slažu da estetsku medicinu treba koristiti za održavanje lijepog i zdravog starenja kože, a estetsku kirurgiju za postizanje što prirodnijeg izgleda. Naravno, uz novi broj čeka vas i pravi ljetni dan - Heliocare Water Gel 360 sa zaštitnim faktorom 50+.

Za ovisnike o putovanjima donosimo pak novi broj magazina Gloria Putovanje koji na skoro 200 stranica donosi zanimljive putopise u rijetko posjećene zemlje kao što su Butan, Burkina Faso, Saudijska Arabija, Singapur i Urugvaj. A među onima koji ruše tabue i stereotipe o određenim državama, narodima i kulturama nesumnjivo su svjetski putnici i supružnici Andrea Trgovčević Iličić i Kristijan Iličić, zvijezde našeg novog broja uz koji vam darujemo putno pakiranje dječje paste za zube Jordan.

Što glumac Tom Selleck zna reći na hrvatskom, tko je bio najveća ljubav legendarnoj Meryl Streep i zašto su svi ludi za protagonistom kino-spektakla "Dina" Timotheéjem Chalametom otkrivamo u našem specijalnom ljetnom izdanju "Životne priče" - a ekskluzivno donosimo i prva četiri poglavlja nove knjige autorice bestselera "Vrijeme između krojenja". U našem ljetnom specijalu donosimo čak 12 priča o osobama iz javnog života čije su sudbine dostojne filmskih scenarija.

image
GLORIA
Linker
05. rujan 2024 11:22