RAJNA RAGUž
pristupačan luksuz

Nova kolekcija nakita hrvatske dizajnerice priča jezikom vječne elegancije

Za Ivu Viljevac ženstvenost je bezvremenska, a to pokazuje kroz svoju novu kolekciju nakita koja odiše sofisticiranim luksuzom i jednostavna je za kombiniranje.

Za Ivu Viljevac ženstvenost je bezvremenska, a to pokazuje kroz svoju novu kolekciju nakita koja odiše sofisticiranim luksuzom i jednostavna je za kombiniranje.

Iz kreativne radionice Iva Viljevac Jewellery, pod vodstvom dizajnerice Ive Viljevac Toš, u pravi trenutak stiže nova kolekcija! Jedinstvena estetika koja predstavlja suvremenu ženstvenost kroz prepoznatljiv minimalistički pristup omogućit će nam idealno i najljepše rješenje za nadopunu naših jesenskih outfita.

image
RAJNA RAGUŽ

Svaki komad nakita potpisa Viljevac rezultat je strasti prema umjetničkom izrazu i pažnje posvećene detaljima, a odlikuje se vrhunskom kvalitetom, preciznom ručnom izradom u Hrvatskoj te korištenjem najfinijih materijala poput srebra 925 finoće i riječnih bisera, što daje bezvremensku eleganciju svakom komadu.

Svježa interpretacija klasike

Komadi poput elegantnih ogrlica, naušnica i narukvica izrađeni su s posebnim naglaskom na detalje od riječnih bisera, koji svakom komadu daju autentičan i unikatan izgled. Modni entuzijastici posebno će cijeniti činjenicu da nakit dizajnerice Ive Viljevac Toš na elegantan i sofisticiran način omogućuje produžetak osobnog stila i izraza.

image
RAJNA RAGUŽ

Osim toga komadi ovog nakita su bezvremenski i imaju tendenciju postati vječni podsjetnik na ljepotu s velikom emocionalnom vrijednošću.
‘‘Osluškujući želje naših kupaca, stvorili smo kolekciju koja zrači bezvremenskom elegancijom i prirodnom ljepotom. Spoj modernog dizajna i ručne izrade čini naše komade umjetničkim djelima koja nemaju dobne granice i savršeno pristaju svima,” istaknula je Iva Viljevac Toš.

image
RAJNA RAGUŽ

Idealan dodatak za sve prilike

Kolekcija je zamišljena kao idealan dodatak za sve prilike, od svakodnevnih do svečanih, a pažljivo birani detalji osiguravaju da svaki komad nakita odiše luksuzom i sofisticiranošću. Biseri u ovim komadima simboliziraju čistoću i eleganciju, dok dizajn ostavlja dovoljno prostora za individualni stil. Primjerice, suptilne naušnice ili ogrlice s riječnim biserima mogu se nositi na različite načine, donoseći svakom outfitu dašak otmjenosti i prirodnog sjaja. Upravo zbog precizne ručne izrade, svi komadi odišu luksuzom, ali ostaju pristupačni i jednostavni za kombiniranje.

image

Ovu bogatu kolekciju nakita možete pronaći na dvije lokacije, u Dežmanovoj 4 i u City Centeru one West. Također, na web stranici ivaviljevac.com imate priliku pregledati cijeli asortiman i iz udobnosti vlastitog doma osmisliti i naručiti svoju jedinstvenu kombinaciju nakita, a više informacija možete potražiti na Instagram te na Facebook stranici.

RAJNA RAGUŽ
image
RAJNA RAGUž
image
RAJNA RAGUž
image
RAJNA RAGUž
image
RAJNA RAGUž

Nova kolekcija Ive Viljevac doista ima sve – minimalizam, eleganciju, stav i klasične komade predstavljene na trendi način. Nakit nosi uspomene, emocije i priče, a svaki komad iz ove kolekcije predstavlja jedinstvenu priliku za izražavanje osobnog stila.

Linker
07. listopad 2024 18:02