Torba je predstavljena u sklopu Resort kolekcije 2025

 VICTORIA BECKHAM
NOVI KLASIK?

Savršena ljepotica! Ako bismo trebali izabrati samo jednu torbu ove sezone, to bi bila nova Dorian torba Victorije Beckham

Dolazi u nekoliko varijanti, a model izrađen od luksuzne tamnosmeđe kože s utisnutim uzorkom krokodila je najimpresivniji.

Dolazi u nekoliko varijanti, a model izrađen od luksuzne tamnosmeđe kože s utisnutim uzorkom krokodila je najimpresivniji.

Nema što, još jednom je pokazala smisao za profinjen stil i da zna pogoditi s dizajnom. Victoria Beckham je upravo predstavila svoj novi model torbe, Dorian, i tako rado bismo ga imali. U kompaktan model čistih linija s ručkom i prepoznatljivom B kopčom brenda sprijeda stanu taman sve sitnice koje vam trebaju kroz dan (i ništa više) i može vas pratiti u raznim prilikama, od posla do najelegantnijih evenata.

"Maskulino, a profinjeno. Kompaktno, a velikodušno. Vječno, a svestrano", opis je uz video na Instagramu brenda. I potpisujemo.

Dorian dolazi u nekoliko varijanti, a ona u kroko varijanti je najimpresivnija. Izrađena je od luksuzne tamnosmeđe kože s utisnutim uzorkom krokodila, a ima uklonjivi i podesivi ‘smart remen‘ te gumbe na kopčanje, što omogućuje nošenje preko ramena ili kao crossbody torba.

image

Torba ima ručku i podesivi, "smart" remen

VICTORIA BECKHAM
image

Zlatna kopča s prepoznatljivim "brendovskim" B ističe se na tamnosmeđoj ljepotici

VICTORIA BECKHAM

U unutrašnjem dijelu torbe se nalaze dva odjeljka i mali plosnati kožni džep za sigurno pohranjivanje. Dorian također uključuje diskretno utisnutu adresu Victorijinog studija u Londonu (N.202) i jedinstveni serijski broj.

image

Torba Dorian

LAUNCHMETRICKS

Dolazi i u sivoj te crnoj varijanti od teksturirane kože, te u mini i nano veličinama koju su, moramo priznati, manje zanimljive od "krokodilske" Dorian verzije.
Ah, da, i još cijena: kroko model na stranici brenda stoji 1450 eura, a ostali modeli 1290 eura.

Linker
16. listopad 2024 11:02