Heavy Mist

 INSTAGRAM/PHLUR
Sladak i neodoljiv

Slasno! Ovaj novi parfem inspiriran je desertima Nare Smith i miriši na sljez, vaniliju, slane karamele i kokos

Iz Phlurove tvornice mirisnih uspješnica stigla nam je maglica za koju je inspiracija pronađena na zanimljiv način.

Iz Phlurove tvornice mirisnih uspješnica stigla nam je maglica za koju je inspiracija pronađena na zanimljiv način.

Američka manekenka i influencerica Nara Smith (22) jedna je od trenutačno najvećih zvijezda društvenih mreža - model i majka troje djece postala je viralna zahvaljujući svojim pomno osmišljenim i razrađenim videima, u kojima su glavni likovi krafne s glazurom od limuna, sladoled od cimeta, domaći kruh i pekmez. Njezin umirujući glas i kreativnost privukli su milijune, točnije njih devet milijuna na TikTok profilu, četiri na Instagramu i te se brojka povećavaju iz dana u dan.

Koliko je inspirativna dokazuje i činjenica da je potaknula osnivačicu i kreativnu direktoricu parfemskog brenda Phlur Chriselle Lim, pri kreiranju novog mirisa. "Ne podnosim laktozu", priznala je, ali pritom dodala kako ne može zanemariti koliko sjajno izgledaju pripravci koje manekenka sprema u svojoj kuhinji. Stoga je odlučila stvoriti jednako sladak miris kao i njezini Heavy Cream - mliječnu maglicu za kosu i tijelo, za koju kaže da jednako ukusna kao Narine poslastice.

Kao što sugerira ime, novi miris je pun mlijeka i šećera. To je klasičan gurmanski miks s notama sljeza, moussea od vanilije, slane karamele i kokosova vrhnja uz tragove limunskog šećera, naranče i cvijeta jasmina koji svemu daju suptilan citrusno-cvjetni dodir. A budući da je to maglica za kosu i tijelo, možete je prskati koliko god želite bez straha da ćete mirisati previše sirupasto jer brže isparava od parfemskih voda, zbog niže koncentracije ulja u njima.

Mirisi inspirirani desertima svakako su u trendu. Američka pjevačica i glumica Sabrina Carpenter također je lansirala parfem koji je sladak kao pita od višanja), a Phlur je poznat po lansiranju instant klasika. Na primjer, parfemska voda Missing Person ovog brenda rasprodana je u roku od pet sati od lansiranja 2022. godine. Uzimajući sve to u obzir, očekuje se da će se Heavy Cream naći pri vrhu najtraženijih parfema.

image

Heavy Cream Hair & Body Mist (Phlur, 38 dolara)

HEAVY CREAM
image

Mood Ring Eau de Parfum (Phlur, 99 dolara)

Phlur
image

Father Figure Eau De Parfum (Phlur, 99 dolara)

Phlur
image

Coconut Skin Body & Hair Fragrance Mist (Phlur, 38 dolara)

Phlur
image

Caramel Skin Body & Hair Fragrance Mist (Phlur, 38 dolara)

Phlur
image

Strawberry Letter Eau de Parfum (Phlur, 99 dolara)

PHLUR
image

Amber Haze Body & Hair Fragrance Mist (Phlur, 38 dolara)

Phlur
image

Solar Power Eau de Parfum (Phlur, 99 dolara)

Phlur
image

Missing Person Eau de Parfum (Phlur, 99 dolara)

Phlur
Linker
14. listopad 2024 19:28