BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Dostupna u 9 boja

Haljinu Nare Smith ne možemo prestati gledati, predstavljena je u New Yorku, a naručiti ju možete i u Hrvatsku

Kreacija ukrajinskog brenda J‘amemme predstavljena je na ovogodišnjem Tjednu mode u New Yorku, a izrađena je ručno od mješavine poliestera i viskoze.

Kreacija ukrajinskog brenda J‘amemme predstavljena je na ovogodišnjem Tjednu mode u New Yorku, a izrađena je ručno od mješavine poliestera i viskoze.

Manekenka i influencerica Nara Smith ponovno oduševljava milijune pratitelja na društvenim mrežama, koji iz dana u dan čekaju snimke i kulinarske zgode iz njezine kuhinje u kojoj priprema obroke suprugu Luckyja Blueu Smithu i njihovo troje djece. Pri tome je naravno besprijekorno dotjerana, nerijetko u skupim dizajnerskim komadima, a ništa drugačije nije bilo u jednom od posljednjih koje je objavila, u kojem nosi plisiranu žutu haljinu, prozirnih i predimenzioniranih balon rukava. U upečatljivoj kreaciji Nara je pripremala osvježavajući sok capri sun.

Pohvalila se kako je to bilo omiljeno piće njezina djetinjstva, no sve je palo u drugi plan zbog žute kreacije u koju jednostavno ne možete prestati gledati. Potaknuti znatiželjom otkrili smo kako se radi o haljini Alisha ukrajinskog brenda J‘amemme, a njezina je cijena 1.250 eura. Izrađena je ručno od mješavine 80% poliestera i 20% viskoze, što joj daje delikatno meku teksturu, a uz nju dolazi pojas u obliku jednostavne trake koji se može nositi stegnut oko struka ili opušten.

Predstavljena je na njujorškom Tjednu mode, dolazi u čak 9 boja i, ono što je najbolje od svega, dostavlja se i u Hrvatsku.

image
J‘AMEMME/GLORIA PRODUKCIJA
Linker
14. listopad 2024 19:02