DRAGANA OGNJENOVIć
Manje je više

Vjenčanje Antonija Asanovića i Josipe Skoblar: Mladenka je odisala sofisticiranom elegancijom u kreaciji beogradske dizajnerice

Riječ je o elegantnoj haljini bez puno detalja, koju je upotpunila decentnim nakitom, detaljem u kosi i cvijetom u rukama.

Riječ je o elegantnoj haljini bez puno detalja, koju je upotpunila decentnim nakitom, detaljem u kosi i cvijetom u rukama.

Protekli vikend prošao je u znaku slavlja u obitelji umirovljenog splitskog nogometaša Aljoše Asanovića (58), čiji je sin Antonio (33) upolovio u bračnu luku s lijepom organizatoricom vjenčanja, Zadrankom Josipom Skoblar.

Vjenčanje je održano u Josipinom rodnom gradu, a ona je kao mladenka zablistala u haljini koja je izazvala veliko divljenje. Riječ je o vjenčanici koju je dizajnirala beogradska dizajnerica Dragana Ognjenović - sofisticiranom bijelom modelu, pripijenog kroja do gležnja, uz koju je nosila dugački veo, bisernu ogrlicu i bijele cipele s otvorenom petom. Oko vrata je imala bisernu ogrlicu, a umjesto "klasičnog" buketa, u rukama je imala nekoliko orhideja i tako cijelom kombinacijom postigla efekt "manje je više".

Dragana je ušla u modnu industriju kao slikarica. Dok je studirala slikarstvo na beogradskoj Akademiji umjetnosti, počela je raditi kao grafička dizajnerica te dizajnerica interijera, a kasnije je dizajnirala kostime za film i kazalište. Besprijekorni krojevi i visokokvalitetne tkanine oduvijek su bili Draganin zaštitni znak.

Dio atmosfere s vjenčanja na profilu na Instagramu podijelila je Antonijeva sestra, Anamarija (36) koja je bila zaslužna za dizajniranje mladoženjina odijela.

Linker
10. rujan 2024 16:33