VEDRAN PETEH CROPIX
GLORIA BACKSTAGE

Za ovaj editorijal inspirirali smo se hit serijom prepunom strasti, zavirite iza scene

Rijetko tko je ostao imun na hit seriju "Bridgerton" koja nam je donijela idealnu dozu ljubavnih zavrzlama, skandala i seksualne napetosti pa smo, inspirirani intrigama s kraljevskih dvora, snimili editorijal u samom centru Zagreba.

Rijetko tko je ostao imun na hit seriju "Bridgerton" koja nam je donijela idealnu dozu ljubavnih zavrzlama, skandala i seksualne napetosti pa smo, inspirirani intrigama s kraljevskih dvora, snimili editorijal u samom centru Zagreba.

U našem modnom editorijalu glavne uloge dobili su mladi i perspketivan glumac Roko Protić te pjevačica Vanessa Kralj, a u svojim "Bridgerton" ulogama odlično su se snašli pa ih svakako preporučujemo za četvrtu sezonu ove hit serije. Zavirite s nama na snimanje editorijala na koji vas vodi Cedevita vitaminska voda.

LJUBAVNE INTRIGE U DVORCU

Iako su se upoznali tek na snimanju, između Roka i Vanesse odmah se stvorila potrebna kemija kako bi savršeno utjelovili likove iz popularne serije "Bridgerton". Roko Protić prije godinu dana završio je Akademiju dramskih umjetnosti, a svoju prvu pravu priliku na malim ekranima dobio je u seriji "San snova" gdje je glumio nogometaša, dok je Vanessu Kralj publika upoznala u glazbenom showu RTL-a "Superstar", a nedavno je izbacila svoj prvi singl "Digni glavu".

image

Modernu verziju Bridgertona snimili smo u showroomu Intera

VEDRAN PETEH/ CROPIX

DETALJI ČINE RAZLIKU

Vanessa je iz Austrije, gdje živi, na set došla puna volje i energije jer bilo je to njezino prvo modno snimanje. Oduševila se, kaže, što nam je za snimanje inspiracija bila serija "Bridgerton" budući da i sama njeguje sličan stil. Dok smo se pripremali za snimanje, osvježenje smo potražili u Cedevita vitaminskim vodama, a posebno su nas oduševili novi okusi - Body&Mind s limunom i kupinom te Focus s limetom i limunskom travom.

image
VEDRAN PETEH/ CROPIX

MODERNA VERZIJA PRINCEZE

Stilistica Laura Bošnjak za Vanessu je odabrala čak četiri stylinga. Crna uska haljina s perjem, košulja s voluminoznim rukavima i hlačama, prekrasna zelena svilena haljina domaćeg brenda Envy room i žuta usku haljinu bez naramenica. Što god je Vanessa odjenula izgledala je senzacionalno.

image

Stilistica Laura Bošnjak odabala je četiri stylinga za Vanessu

VEDRAN PETEH/ CROPIX

BEZ DRAME

Iako su glavni motiv serije ljubavne drame iz londonskog visokog društva, Vanessa i Roko takvih problema nemaju. Vanessa je sretno zaljubljena, baš kao i Roko. Na snimanje je Vanessa došla u sportskom izdanju, ali jedva je čekala vidjeti što smo pripremili za modernu verzju "Bridgertona". Dominirali su seksepilni outfiti s detaljima poput korzeta i dekoltiranih haljina, ali i elegantna izdanja idealna za večernje svečanosti. A dok smo u u showroomu Intera u centru Zagreba glumili da smo u Londonu na kraljevskim dvorima, osvježenje smo potražili u Cedevita vitaminskim vodama - jedino oko čega se raspravljalo bilo je koji okus od dostupnih pet će tko uzeti.

image

Uz dobro poznate okuse limun i ananas, limun i nar te naranča i papaja, nedavno su predstavljeni i limeta i limunska trava te limun i kupina

VEDRAN PETEH/ CROPIX

ODIJELO (NE) ČINI ČOVJEKA

Roko Protić odijela nosi i privatno pa je bez problema na setu utjelovio zavodnika i to u dvije varijante - jednoj klasičnoj crnoj i nešto ležernijoj plavoj verziji.

image

Roko Protić i inače nosi odijela

VEDRAN PETEH/ CROPIX

Cijeli editorijal potražite na Gloria.hr


Stilistica Laura Bošnjak
Make-up i frizura JL Style
Snimljeno u Showroomu Intera



Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Cedevita vitaminska voda

Linker
03. rujan 2024 14:06