Ljupka Gojić Mikić

 PRIVATNI ALBUM
Bezvremenski komad

Ljupka Gojić Mikić zna da je kaftan savršen komad za prijelazno razdoblje. Nosi predivan model pa smo pronašli slične

Bilo da želite postići ležeran izgled ili pak onaj otmjeniji, svečaniji - kaftan je pravi izbor za svaku prigodu koju donosi kasno ljeto.

Bilo da želite postići ležeran izgled ili pak onaj otmjeniji, svečaniji - kaftan je pravi izbor za svaku prigodu koju donosi kasno ljeto.

Kaftan, tradicionalni komad odjeće s dugom poviješću, postao je iznimno popularan u suvremenom modnom svijetu zbog svoje nosivosti u brojnim prilikama i gotovo neograničenim mogućnostima kombiniranja.
Kako ga nositi dobro zna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić (42) koja je na svom Instagramu podijelila fotografije s najmlađom kćeri Mari Danom na kojima nosi kaftan u nijansama zelene i daškom ružičaste koji istovremeno izgleda ležerno i elegantno, a idealan je za ovo prijelazno razdoblje kasnog ljeta.

Jedan od glavnih razloga za popularnost kaftana je ta što je prije svega udoban. Prostran kroj omogućava slobodno kretanje i osjećaj opuštenosti, bez obzira na to u kojoj prilici ga nosite. Kaftan se prilagođava različitim tipovima tijela, zbog čega ga vole žene svih figura, a može se nositi i kao kućna odjeća, ljetna haljina za plažu ili elegantan komad za večernje izlaske. Noseći kaftan bez mnogo truda možete izgledati profinjeno i elegantno. Bez obzira na to je li izrađen od jednostavnih, laganih tkanina ili raskošnih materijala poput svile, kaftan uvijek odiše sofisticiranošću. Njegov lepršavi kroj odlično se slaže s često bogatim uzorcima ili detaljima poput veza i ukrasa, a ne možete pogriješiti niti s onima jednobojnima.

Za dnevne aktivnosti kaftan možete kombinirati s npr. jednostavnim sandalama ili natikačama, dok se za večernje izlaske može kombinirati s elegantnim nakitom, visokim petama i luksuznim torbama. Također, kaftan je odličan izbor za putovanja jer je lagan, prozračan i lako ga je stilizirati za različite prilike - od plaže do večere.

Kaftan je izrađen od laganih i prozračnih materijala, što ga čini udobnim za nošenje tijekom toplijih dana, dok istovremeno pruža dovoljno pokrivenosti za svježije jutarnje i večernje temperature pa je zato idealan izbor za ovo prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni. Njegov prostrani kroj omogućuje slojevitost, pa ga lako možete kombinirati s tankim dolčevitama, dugim rukavima ili tajicama ispod, a mi smo izabrali nekoliko primjera koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

image

Kaftan Adriana Degreas (cijena s popustom: 521 eura)

MY THERESA
image

Kaftan Alexandra Miro (cijena: 780 eura)

MY THERESA
image

Prugasta Kaftan haljina Zara (cijena: 39,95 eura)

ZARA
image

Svileni zeleni kaftan Oscar de la Renta (cijena s popustom: 2,629 eura)

MY THERESA
image

Kaftan Poupette St Barth (cijena s popustom: 238 eura)

MY THERESA
image

Kaftan TOTEME s remenom (cijena: 650 eura)

ZALANDO
image

Kaftan By Malina s crvenim uzorkom (cijena: 303,80 eura)

ZALANDO
image

Kaftan Dolce & Gabanna od svile i tila (cijena: 2,650 eura)

image

Kaftan Calvin Klein crni (cijena na popustu: 95,95 eura)

ZALANDO
image

Kaftan Pepe Jeans hibiskus (cijena na popustu: 24,98 eura)

ZALANDO
Linker
26. rujan 2024 19:16