Adriana Ćaleta-Car

 INSTAGRAM/@ADRIANADURDEVIC
Znaju što je in

Poznate Hrvatice obožavaju Loewe: Adriana Ćaleta-Car i Franka Batelić nose njihove torbe, a Iva Šarić šešir od trapera

Od kultnih shopper torbi, sandala pa sve do traper bucket šešira, španjolski brend zahvaljujući spomenutim komadima ove je sezone broj jedan u svijetu.

Od kultnih shopper torbi, sandala pa sve do traper bucket šešira, španjolski brend zahvaljujući spomenutim komadima ove je sezone broj jedan u svijetu.

Najnoviji podaci analize o najpopularnijim brendovima za drugi kvartal 2024. pokazuju kako se samom vrhu nalazi španjolska modna kuća Loewe. S bogatom poviješću i prepoznatljivim dizajnom, riječ je o brendu koji je najpoznatiji po luksuznim kožnim torbama, novčanicima i drugim modnim dodacima, a pored kožnih stvari, proizvodi i odjeću, obuću te modne dodatke od drugih materijala. Komade ovog luksuznog brenda vrlo rado nose i naše poznate dame - Franka Batelić, Adriana Ćaleta-Car, Borna Kotromanić, Jelena Rozga i Iva Šarić.

Kada je riječ o torbama, inovativni španjolski brend nudi veliki izbor u raznim varijantama. Jednu od takvih nedavno je "isfurala" Franka Batelić, a riječ je o shopper modelu četvrtastog oblika u svijetlozelenoj boji. Naša pjevačica torbu nosi na razne outfite, a onaj koji nas je posebno osvojio iskombinirala je na maksi Ganni haljinu od pamučnog popelina s puf rukavima i V-izrezom te, dakako, slamnatim šeširom kao neizostavnim ljetnim dodatkom.

Adriana Ćaleta-Car, pravnica i supruga nogometaša Duje, poznata je po odvažnim modnim izdanjima, a vrlo rado nosi dizajnerske komade. Jedan od omiljenih modnih dodataka ovog ljeta joj je ista Loewe shopper torba kakvu nosi i Franka, samo u drugoj boji, a hit model sjajno je iskombinirala s lanenom košuljom, svilenom maramom i stylish slamnatim šeširom.

Već nekoliko godina unatrag, Loewe je brend koji u svojoj kolekciji ima jedan od najpoželjnijih bucket šešira na modnoj sceni, a njegove ga duge vezice i prepoznatljiv dizajn čine omiljenim modnim dodatkom kod poznatih dama. Jedna od onih koje su se ovog ljeta odlučile za ovaj šešir je i Iva Šarić, televizijska voditeljica te supruga našeg reprezentativca Brune Petkovića, a najradije nosi hit model od trapera.

image

Borna Kotromanić

PETRA PERKOV

Brend Loewe voli i poduzetnica Borna Kotromanić koje nosi njihove Toy sandale u zlatnoj boji, sa šljokičastim gornjištem napravljenim i visokom metalnom potpeticom neobičnog dizajna. Ovaj model zapravo je dio njihove ljetne capsule kolekcije pod nazivom Paula‘s Ibiza, nastale u suradnji s Arminom Heinemannom, a tenisicama popularnog španjolskog brenda već je nekoliko godina očarana i pjevačica Jelena Rozga.

Linker
12. rujan 2024 00:38