ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Pristaju uz sve

Pronašli smo tenisice iz kojih Gigi Hadid ovog ljeta ne izlazi, donosimo 4 stylish prijedloga kako ih nositi

Američka manekenka posebno je vjerna jednom brendu tenisica, a njihov model nosi uz sve stylinge.

Američka manekenka posebno je vjerna jednom brendu tenisica, a njihov model nosi uz sve stylinge.

U svijetu mode postoje određeni modni brendovi koji sa samog vrha najpoželjnijih ne silaze godinama, a jedan od takvih je definitivno Vans. Njihove tenisice mnoga poznate trendseterice i "it" djevojke naprosto obožavaju, a jedna od njih je i Gigi Hadid. Ova američka manekenka i inače je poznata po tome što često bira sportsku obuću, a kultni model Vans tenisica znakovitog naziva Old Skool s uzorkom ove sezone nosi u raznim prilikama.

image
ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bez obzira na to nosimo li Vansice na neku ljetnu maksi lanenu haljinu ili T-shirtom i kratkim traper hlačama, baš kao Gigi, ovaj model savršeno će pristajati gotovo svakom outfitu. S obzirom na to da se ove kultne tenisice jednako lako kombiniraju sa sportskim, kao i sa stylish komadima, ove su sezone ponovno jedne od najtraženijih.

image

Vans platnene tenisice s uzorkom (55,49 eura)

VANS

Iako je riječ o tenisicama koje dolaze u raznim varijantama, 29-godišnjakinja je odabrala sivo-crni model s kockastim uzorkom. Isti je moguće pronaći na službenim stranicama brenda po cijeni od 55,49 eura, a dobra je vijest i ta što dostavljaju u Hrvatsku pa ih i sami možete naručiti. U nastavku izdvajamo i nekoliko stylish primjera kako ih nositi, neovisno o prigodi.

image

Dior sunčane naočale (430 eura)/Zara traper suknja-hlače (22,95 eura)/Massimo Dutti pleteni top (59,99 eura)/mango torbica za nošenje na ramenu (25,99 eura)

MYTHERESA/ZARA/MASSIMO DUTTI/MANGO
image

Prada kožna torbica (1800 eura)/Zara laneni prsluk (25,95 eura)/Zara lanene bermude (22,95 eura)/Gucci 350 eura)

MYTHERESA/ZARA
image

Zara šešir s kontrasnom trakom (19,95 eura)/Zara midi lanena haljina (39,95 eura)/Anine Bing torba od rafije (290 eura)

ZARA/FARFATCH
image

Bottega Veneta sunčane naočale (320 eura)/Zara kratke traper hlače (22,95 eura)/Zara kratka siva majica s printom (12,95 eura)/Pinko torbica (293 eura)

MYTHERESA/ZARA/PINKO
Linker
19. rujan 2024 00:44