INSTAGRAM
Ljetni đir

Sofia Vergara pod suncem Toskane pažnju privlačila u ljetnoj haljini i robusnim tenisicama

Zvijezda Netflixove serije "Griselda" uživa u odmoru s prijateljicama u susjednoj zemlji u ljetnom izdanju koji pristaje svakoj prigodi i ne zahtijeva poseban trud.

Zvijezda Netflixove serije "Griselda" uživa u odmoru s prijateljicama u susjednoj zemlji u ljetnom izdanju koji pristaje svakoj prigodi i ne zahtijeva poseban trud.

Čini se da je Italija zemlja po mjeri holivudske glumice i članice žirija showa "America‘s got talent", Sofije Vergare. U susjednoj zemlju liječila je slomljeno srce prije godinu dana, nakon objave da se razvodi od bivšeg supruga, Joea Magliana, dok je ove godine njen odmor u sjevernoj Toskani hedonistički u modnom i gastronomskim smislu. Poput kolegice Diane Lane u filmu "Pod suncem Toskane" čiji je lik, Frances, nakon emotivnih nevolja procvjetao u idiličnoj talijanskoj regiji, tako je i Sofia Vergara pronašla mjestu u kojem crpi energiju, što će joj dobro doći kad se vrati u Los Angeles - i modno nadahnuće. Njena crveno-bijela haljina A kroja otvorenih ramena, s upečatljivim printom, ističe put potamnjelu taman koliko je potrebno.

image

Haljina otvorenih ramena i uočljivog printa idealna je za ljetni provod holivudske glumice

PHOTOPRESS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Motiv ljetnih radosti i palmi na njenoj haljini, neskrivena je počast ljetu koje očito obožava, koliko god vruće bilo s tim da ju ni toplinski val koji je pržio južnu Europu, nije obeshrabrio izabrati natikače umjesto zatvorenih, robusnih tenisica s platformom. Ljetni izgled, zvijezda Netflixove serije "Griselda" kojoj je uloga zloglasne šefice narko klana nedavno donijela nominaciju za Emmy, upotpunila je efektnom Saint Laurent torbicom od rafije.

image

Ljetni modni ‘đir‘ upotpunila je torbicom od ratana
Saint Laurent

PHOTOPRESS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ljetni modni ‘đir‘ pokazala je u ljetovalištu Forte dei Marmi, nedaleko od Genove, na ručku s prijateljima, piše portal Marca. Sudeći po objavi na njenom profilu na Instagramu, glumica je uživala u tjestenini, a potom u ribi pečenoj u soli.

Nije otkrila je li poslije obilnog ručka i odmora, slijedilo kupanje u Ligurskom moru niti se opterećivala upitima fanova na društvenim mrežama kojima nije bilo jasno zašto se ne deblja s obzirom na guštanje u tjestenini? Pustila je da njen foto "prijavak" pratitelji protumače kako žele, kao da želi pokazati da se samo jednom živi.

Linker
07. rujan 2024 04:25