Victoria sa suprugom Sir Keirom Starmerom, novim britanskim premijerom 

 VICTORIA JONES/SHUTTERSTOCK
Zvijezda je rođena

Supruga novog britanskog premijera već je modna ikona - crvena haljina u kojoj se pojavila rasprodana je u trenu

Pogledajte haljine supruge Sir Keira Starmera kojima je osvojila javnost i koje svi žele.

Pogledajte haljine supruge Sir Keira Starmera kojima je osvojila javnost i koje svi žele.

Victoria Starmer, supruga novog britanskog premijera Sir Keira Starmera, momentalno se našla u središtu pozornosti, kao i crvena haljina koju je nosila nakon što je laburistička stranka osvojila povijesnu pobjedu. Naime, ova izrazito šik, prizemljena i samouvjerena majka dvoje tinejdžera, ima vrlo pročišćen i odmjeren stil. Bilo da nosi sportsku jaknu, kožne hlače ili pak elegantnu haljinu, ona uvijek izgleda vrlo otmjeno i sofisticirano. "Kada se Victoria popne na svjetsku scenu, očekujte klasičnu eleganciju”, komentirali su modni stručnjaci, koji je već uspoređuju s princezom od Walesa. Iako se uvijek držala izvan očiju javnosti, uoči izbora mogli smo je vidjeti na koncertu Taylor Swift i predizbornom skupu u lipnju. Victoria voli crvenu boju, te nerijetko nosi crvene haljine, naročito na skupovima laburističke stranke.

image

Otmjena premijerova supruga najviše voli crvene haljine koje simboliziraju snagu

MICHAEL BOWLES/SHUTTERSTOCK

Što ima i snažno simboličko značenje, jer crvena boja vatre i krvi, simbolizira hrabrost i snagu. Nekadašnja odvjetnica, kako kažu bliski izvori, planira nastaviti živjeti u sjeni, iako se to čini malo vjerojatnim zbog velike pažnje javnosti koju je izazvala svojom pojavom, ali i stylingom. Šou je ukrala u crvenoj haljini luksuznog britanskog brenda ME+EM, kojeg obožavaju princeza od Walesa, Margot Robbie i Amal Clooney. Nakon pojavljivanja u kreaciji od 275 funti, promet na stranici spomenutog brenda se povećao za 300 posto, dok je haljina momentalno rasprodana.

image

U haljini luksuznog britanskog brenda ME+EM

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
image

Bijeli, kratki sako, koji je nosila prilikom pobjede supruga na izborima, odmah je rasprodan

GEOFF PUGH/SHUTTERSTOCK

Isto se dogodilo i s bijelim kratkim sakoom, koji je nosila na proslavi pobjede svog supruga. Prema svemu se čini da je nova britanska modna ikona rođena. Lady Vic, kako je od milja zovu, svoju je političku karijeru započela godinama prije supruga. Odrasla je u luksuznoj londonskoj četvrti Gospel Oak sa sestrom Judith te ocem računovođom i majkom liječnicom, a na Sveučilištu u Cardiffu završila je pravo i sociologiju. Trenutno radi na području medicine rada za NHS u Camdenu, gdje također oduševljava svojim besprijekornim stilom, a mi s nestrpljenjem očekujemo njena nova modna izdanja.

image

Supružnici na općim izborima u Londonu

FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
image

Na primanju u Buckinghamskoj palači u Londonu

VICTORIA JONES/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
Linker
26. srpanj 2024 14:56