Helena Livaković prsluci

 INSTAGRAM
HIT KOMAD

Prsluci će se nositi i nakon ljeta, a Helena Livaković ih vješto integrira u svoj klasičan i pročišćen stil

Supruga Dominika Livakovića na svom je profilu otkrila kako nosi "it” komad koji svoju dominantu modnu vladavinu nastavlja i u jesenskoj sezoni.

Supruga Dominika Livakovića na svom je profilu otkrila kako nosi "it” komad koji svoju dominantu modnu vladavinu nastavlja i u jesenskoj sezoni.

Helena Livaković, odnosno hrvatska Meghan Markle, kako joj vole tepati mediji, supruga je našeg golmana Dominika Livakovića koja uistinu voli modu, čak toliko da ju je studirala. Naime, Helena je završila Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a sada se bavi industrijskim dizajnom. Njen istančan stil vrlo je pročišćen i sofisticiran, a iako ne robuje trendovima u njenim se odličnim kombinacijama uvijek pronađe statement komad koji zatim vješto integrira u svoju modnu priču. Upravo to je napravila i s popularnim prslucima, koje rado nosi uz dugačke pencil suknje. Iako je vječna klasika njen omiljeni izbor, uvijek je začini specifičnim komadima. Tako su i prsluci, kao jedan od glavnih trendova jesenske sezone, u njenoj varijanti originalni.
Prvi model s uskim smeđe-bijelim prugicama nekonvencionalnog je kroja i ima zanimljive naramenice te prednje kopčanje, a Helena ga nosi u kompletu sa suknjom od istog materijala. Svoju efektnu kombinaciju upotpunila je nakitom Van Cleef & Arpels i originalnom bijelom torbicom koju je uskladila s natikačama.

Drugo zanimljivo izdanje u kojem također dominira prsluk, opet je odjenula uz dugačku suknju, sada s visokim prorezom, a vječnu eleganciju crne nijanse potvrdila je i modnim dodacima. Tako je sklad ove (ne)boje koja se nakon dominacije šarenila vratila u velikom stilu, ostao netaknut. Otmjenost njenog outfita zaokružili su lakirani detalji u formi torbice i ženstvenih cipela šiljatog vrha te visokih potpetica, dok su točka na "i” veliki sunčani okviri.

Tako nas je Helena svojim stilom i modnim odabirom nadahnula da pronađemo prsluke, koji će obilježiti nadolazeću sezonu.

image

Bershka 9,99 eura

PRESS
image

Mango 45,99 eura

PRESS
image

Mytheresa, Aya Muse 665 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, The Frankie Shop 195 eura

PRESS
image

Zara 25,95 eura

PRESS
Linker
13. rujan 2024 05:43