Roko nosi odijelo s.Oliver; košulju i cipele Zara/ Vanessa nosi haljinu Sportmax, MaxMara; naušnice i narukvice Lié Studio, Garderoba Concept Store; prstenje Prahir; sandale Zara

 VEDRAN PETEH CROPIX
MODNA PRIČA

Snimili smo editorijal inspiriran hit serijom, u glavnim ulogama su mladi glumac i pjevačica

Mladi glumac Roko Protić i pjevačica Vanessa Kralj vješto su uskočili u suvremenu inačicu serije "Bridgerton". Umjesto raskošnih romantičnih haljina za Vanessu smo odabrali svilene haljine i hlače, a za Roka dva elegantna odijela koja su mu savršeno pristajala.

Mladi glumac Roko Protić i pjevačica Vanessa Kralj vješto su uskočili u suvremenu inačicu serije "Bridgerton". Umjesto raskošnih romantičnih haljina za Vanessu smo odabrali svilene haljine i hlače, a za Roka dva elegantna odijela koja su mu savršeno pristajala.

Uzbuđenje oko nove sezone "Bridgertona" ne jenjava ni dva mjeseca od početka prikazivanja, što ne čudi s obzirom na to da se radi o serijalu koji isprepliće spletke, strasti i ljubav. Inspirirani pričom o londonskoj eliti odlučili smo snimiti modni editorijal, a u potrazi za "glumcima" pronašli smo na dva mlada, strastvena i odlučna lica koja su nas oduševila. Mladi glumac Roko Protić na početku je karijere, ali smo ga već imali priliku gledati u RTL-ovoj seriji "San snova" te HRT-ovoj "Metropolitanci", a do sada je glumio, između ostalog, i u filmovima "Šesti autobus" i "The Match". U glavnoj ženskoj ulozi našla se Vanessa Kralj, pjevačica koja je nedavno objavila svoj prvi singl "Digni glavu", a široj publici predstavila se lani kada je nastupila u "Superstaru" i svojim izvedbama oduševila žiri i gledatelje.

image

Roko nosi košulju i cipele Zara; odijelo s.Oliver/ Vanessa nosi haljinu Envy Room; naušnice, narukvice i prstenje Prahir, salonke Zara

VEDRAN PETEH CROPIX

"Bridgerton" u našoj izvedbi dobio je suvremeni štih: stilistica Laura Bošnjak našim je glumcima odabrala modne komade koji su inspirirani tim razdobljem, a dok smo se fotografirali Roko i Vanessa su nam otkrili i nešto više o sebi. Upoznajte ih.

ROKO PROTIĆ

Pratite li seriju "Bridgerton", imate li omiljenog lika iz serije?

- Upoznat sam sa serijom, ali jednostavno nije moj đir. Više sam tip za "Žicu" i "Sopranose".

Kao glumac navikli ste na različite modne kombinacije - je li ovo izlazak iz vaše zone komfora? Koliko vam je moda važna?

- U kazalištu su nas dobro pripremili na različite modne kombinacije. Stoljeća mode su projurila kroz godine studiranja pa me više ništa ne može iznenaditi. Osobno mi je moda samo riječ, jedino što tražim i želim je udobnost, iako mislim da bih više trebao riskirati s odjevnim kombinacijama. Ipak, ono u čemu me nikada neće vidjeti su isusovke.

Kako izgleda vaš savršeni ljeti look?

- Modni uzor mi je bivši nogometaš David Beckham pa onda nešto u njegovu stilu.

image

Odijelo s.Oliver; košulja i cipele Zara

VEDRAN PETEH CROPIX

Koliko vam je važan izgled?

- Iako mnogi toga nisu svjesni, gluma fizički iscrpljuje, ali uz to se ja uvijek bavim nekim sportom pa tako održavam kondiciju. Teretanu ne volim, više sam za trening na otvorenom, a uz aktivan život bolje se osjećam u svojoj koži.

Mislite li da muškarci danas više drže do izgleda?

- Rekao bih da možda čak i previše.

U seriji "San snova" utjelovili ste nogometaša, volite li i privatno nogomet?

-Da, nogomet je moja prva ljubav. Igrao sam ga više od deset godina i da nisam glumac bio bih nogometaš.

image

Odijelo s.Oliver; košulja i cipele Zara

VEDRAN PETEH CROPIX

Što radite u slobodno vrijeme?

- Obožavam igrati padel i tenis, a u pauzi od čitanja ruskih klasika, volim ribičiju, partiju dobre bele i, naravno prije svega, druženje s djevojkom.

Gdje ćete provesti ljetni odmor?

- Uz naše prekrasno Jadransko more ni ne pomišljam otići nigdje van. Ljeti sam uglavnom na otocima i u Senu gdje imam kuću, a tradicionalno za Veliku Gospu idem kod obitelji u Krasno Polje.

VANNESA KRALJ

Pratite li seriju "Bridgerton", što vam se najviše sviđa?

- Pratila sam prvu sezonu serije "Bridgerton" i bilo je toliko uzbudljivo da nisam mogla prestati gledati.

Kako vam se svidjelo na setu?

- Prvi put sam bila na setu s nekim nepoznatim, ali mi je Rokova opuštenost uvelike olakšala i mislim da sam se dobro snašla.

Koliko vam je "Bridgerton" stil blizak?

- Sviđa mi se stil iz "Bridgertona", ali privatno ne nosim često romantične komade pa mi mnogo više odgovara ova suvremena verzija koju nam je pripremila stilistica.

Koji vam je najdraži komad u ormaru?

- Neupitno je to zlatna haljina koju sam nosila u spotu za singl "Digni glavu". Ona ima posebno značenje za mene jer simbolizira snagu i samopouzdanje, što sam željela i prenijeti kroz pjesmu. Drugi omiljeni komad mi je bajkovita ljubičasta haljina koja će mi uvijek biti draga jer sam je nosila kad sam dobila prvu nagradu na Međimurskom festivalu za pjesmu "Digni glavu". Svaki put kad je odjenem, podsjeti me na posebne trenutke u mojoj karijeri.

image

Haljina Milla Nova, I Do Weddings/ naušnice i prstenje Prahir/ prsten Lié Studio/ Garderoba Concept Store/ čarape Calzedonia/ sandale Mango

VEDRAN PETEH CROPIX

Imate li omiljenog dizajnera i modni uzor?

- Najviše volim kreacije Borisa Pavlina, a kao modnu inspiraciju izdvojila bih elegantnu Audrey Hepburn - rado bih nosila komade koje je ona nosila.

Koji je vaš "go to" outfit ljeti?

- Omiljeni ljetni look mi je lepršava haljina sa sandalama, puno nakita i - najvažnije - kopča za kosu.

Kako izgleda vaša beauty rutina?

- Njega kože mi je jako važna pa je nikako ne preskačem. Ujutro i navečer imam svoju rutinu kojom čistim i hidratiziram kožu. Make-up nosim svaki dan i za nanošenje laganog pudera, maskare, malo rumenila i ruža za usne treba mi 15 minuta.

Što vas nadahnjuje?

- S glazbene strane to su pjevači poput Ariane Grande, Freddieja Mercuryja i Parnog valjka. Od malih nogu gledam njihove koncerte na YouTubeu i sanjam o jednog takvom. Cilj mi je doprijeti do tolikog broja ljudi svojom glazbom, želim da sve oni pronađu u mojim tekstovima.

Nedavno ste objavili prvi singl "Digni glavu" koji govori o povrijeđenoj ženi. Jesu li i vama slomili srce?

- Naravno, ali i takve situacije su važne jer iz njih možemo puno naučiti i shvatiti da možemo prebroditi mnogo više od onog što mislimo da možemo.

image

Roko nosi odijelo s.Oliver, košulja i cipele Zara; Vanessa nosi top i hlače Envy Room, ogrlicu Patrizia Pepe; naušnice i prstenje Prahir, salonke Zara

VEDRAN PETEH CROPIX

Jeste li zaljubljeni?

- U sretnoj sam i zdravoj vezi u kojoj imam bezuvjetnu podršku partnera u karijeri, što mi je neprocjenjivo važno, osobito kao pjevačici. Važno mi je da je uz mene netko tko razumije koliko zahtjevan i nepredvidiv moj posao može biti. On pokazuje razumijevanje za to što sam često na putu, nastupam i noću, i to da sam javna osoba. Ta podrška mi daje slobodu da slijedim svoju strast i istovremeno njegujem našu vezu. Naučili smo kako učinkovito iskoristiti naše vrijeme i cijeniti trenutke koje provodimo zajedno. Naša veza temelji se na povjerenju, poštovanju i međusobnom razumijevanju. Zahvalna sam što imam partnera koji me toliko podržava i s toliko strasti i predanosti podržava moju karijeru.

Živite u Austriji, planirate li se preseliti u Hrvatsku?

- Da, želim se čim prije vratiti, planiram svoju budućnost provesti ovdje. Imam hrvatske korijene i veći dio djetinjstva provela sam u Međimurju pa čim dođem u Hrvatsku osjećam se kao da sam stigla doma. Važno mi je moje porijeklo, važni su mi korijeni, obožavam prekrasnu prirodu, srdačne ljude i bogatu tradiciju koju Hrvatska ima.

Kakvi su vam planovi za karijeru?

- Glazbena karijera je, po mom mišljenju, nepredvidljiva, ali sam svjesna svog talenta i ljubavi prema glazbi pa znam da će se trud isplatiti. U planu mi je izdati nove pjesme, pa naposljetku i album, te živjeti od glazbe.

Pogledajte kako nam je bilo na snimanju editorijala!


Styling Laura Bošnjak

Šminka i frizura JL Style

Snimljeno u Showroomu Intera

Linker
07. rujan 2024 08:35