SGP/DDP USA/PROFIMEDIA
Svi su u Italiji

Najljepše kreacije s otvorenja Filmskog festivala u Veneciji: Dominirao je Chanel, a s Cate Blanchette ne možemo skinuti pogled

Venecija je i ove godine domaćin prestižnog filmskog festivala koji traje od 28. kolovoza do 7. rujna, a zbog čega ćemo u Italiji vidjeti neke od najvećih zvijezda.

Venecija je i ove godine domaćin prestižnog filmskog festivala koji traje od 28. kolovoza do 7. rujna, a zbog čega ćemo u Italiji vidjeti neke od najvećih zvijezda.

Holivudske zvijezde vratile su se u punom sjaju s godišnjih odmora i to na svečanu ceremoniju otvaranja 81. izdanja Filmskog festivala u Veneciji, gdje je sve vrvjelo poznatim licima, a glamura nije nedostajalo. Glumice Jenna Ortega, Winona Ryder, Cate Blanchet bile su u centru pažnje noseći kreacije, koje su dale naslutiti da će nam venecijanski festival donijeti brojne uzbudljive modne trenutke i ove godine. Mlada Jenna (21) na festivalu predstavlja svoj najnoviji film "Bubimir", a pojavila se u crvenoj Dior haljini, sašivenoj od tila, s prorezima s prednje strane i otvorenim leđima. Pozirala je uz Winonu (52) koja je pak odabrala crnu Chanelovu raskošnu suknju od tila, koju je iskombinirala s kratkim kaputićem, prslukom i bijelom bluzom.

image

Jenna Ortega

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Jenna Ortega i Winona Ryder

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Channelovu kreaciju odabrala je i kanadska glumica Taylor Russell (30). Ona je za otvorenje obukla bijelu vintage haljinu iz njihove kolekcije proljeće/ljeto 1993. Gornji dio napravljen je u stilu prozirnog korzeta, dok je donji bio kombinacija dugačkog šlepa i balon suknje, a sve je začinila svjetlucavim nakitom Tiffany & Co.

image

Taylor Russell

MARCO BERTORELLO AFP

Na crveni tepih je među prvima pristigla Cate Blanchett (55) u metalik Armani Privé haljini zlatne boje. Bez naramenica, savršeno je pratila glumičinu liniju pješčanog sata i kao da je iz nje progovarao dašak starog Hollywooda.

image

Cate Blanchett

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Talijanska glumica Monica Bellucci (59) na crvenom se tepihu pojavila u pratnji svog partnera i redatelja Tima Burtona (66), noseći crnu haljinu Vivienne Westwood od crnog satena i tafta, koja se prema riječima modnih stručnjaka savršeno uklapa u Timov svijet mašte i istovremeno poštuje njezinu osobnost.

image

Tim Burton i Monica Bellucci

MARCO BERTORELLO AFP
image

Par je dobro raspoložen pozirao fotografima

MARCO BERTORELLO AFP

Zvijezda filmova "Sam u kući 1 i 2", legendarna Catherine O‘Hara (70) nosila je kožnu haljinu Oscara de la Rente, pomalo neobičnog i ekstravagantnog dizajna, ali kao stvorenu za "Bubimirovu" premijeru. Izgled je upotpunila Cartier draguljima koji su dodali dašak klasične elegancije i savršeno uravnotežili avangardnu ​​prirodu haljine.

image

Catherine O‘Hara

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Glumica Sigourney Weaver (74) dobitnica je Zlatnog lava za životno djelo, a za tu je iznimnu prigodu odabrala Chanelovu kombinaciju crne suknje i svjetlucavog sakoa, iz Haute Couture kolekcije za jesen/zimu 2019. Bio je to sofisticiran outfit, spoj modernog i klasičnog stila, odnosno glamura starog Hollywooda i suvremene gracioznosti.

image

Sigourney Weaver sa Zlatnim lavom koji joj je uručen kao nagrada za životno djelo

MARCO BERTORELLO AFP
image

Sigourney Weaver

MARCO BERTORELLO AFP
Linker
09. rujan 2024 05:35