INSTAGRAM/@EDWESTWICK
Slavlje za pamćenje

Bajkovito vjenčanje glumaca na talijanskoj obali: Mladenka promijenila nekoliko vjenčanica, gosti na ceremoniju stigli brodom

Ed Westwick i Amy Jackson izrekli su sudbonosno "da" na, kako je mnogi nazivaju, najromantičnijoj obali na svijetu, a slavlje je trajalo čak tri dana.

Ed Westwick i Amy Jackson izrekli su sudbonosno "da" na, kako je mnogi nazivaju, najromantičnijoj obali na svijetu, a slavlje je trajalo čak tri dana.

Ed Westwick (37), zvijezda popularne serije "Tračerica", i glumica Amy Jackson (32) protekli vikend uplovili su u bračnu luku, a njihovo vjenčanje izgledalo je baš kao iz bajke. Par je sudbonosno "da" izrekao na glamuroznoj ceremoniji u Italiji - povijesnom Castello di Rocca. U društvu njihovih obitelji i najbližih prijatelja slavili su na očaravajućoj lokaciji okruženoj prirodom, a na samu su lokaciju mladenci, baš kao i gosti, stigli na luksuznoj jahti na kojoj su zapravo već započeli sa slavljem.

"Željeli smo se vjenčati na mjestu koje nije samo lijepo, okruženo oceanom, brdima i vinogradima, već i jedinstveno. Mislim da smo pronašli upravo to. Plovili smo duž obale Ravella, Positana i Sorrenta, a zatim se usidrili na Capriju kako bismo se okupali dok je sunce zalazilo iza stijena Faraglioni", rekla je britanska glumica u intervjuu za People.

Nekoliko fotografija s vjenčanja glumački je par podijelio i na svojim društvenim mrežama. "Naše putovanje je tek započelo", napisali su u opisu romantične objave.

Mladenci su organizaciji svog posebnog dana posvetili mnogo pažnje - od glamurozne odjeće pa sve do uređenja interijera, kao i eksterijera, sve je izgledalo kao prizor iz romantičnog filma. Naročito su se isticale raskošne floralne dekoracije od kojih je u glavnom fokusu bilo bijelo cvijeće.

Četverogodišnji sin Andreas kojeg glumica ima iz prijašnje veze bio im je i kum na svadbi, zajedno s Edovim prijateljem Mikeom. "Oboje smo željeli da i on bude dio našeg posebnog dana. Hodao je do oltara sa mnom i Mikeom, a nosio je i prstenje. Mislim da je to stvarno lijep način da odamo počast našoj vezi i osiguramo da se on osjeća velikim dijelom našeg slavlja", rekao je Westwick.

S obzirom na to da je vjenčanje trajalo čak tri dana, mladenci su promijenili i nekoliko outfita. Za prvi dan slavlja Jackson je tako odabrala strukiranu vintage svilenu haljinu s čipkom i dugim rukavima. Zapravo je riječ o kreaciji renomiranog brenda Paco Rabanne koja se prodaje po cijeni od 1505 eura, a drugi dan vjenčanja imala je čak - dvije vjenčanice.

Na samoj ceremoniji blistala je u raskošnoj vjenčanici talijanske dizajnerice Alberte Ferretti, s kojom i inače već godinama surađuje. Riječ je o custom haljini s otvorenim ramenima, stegnutim strukom i lijepo proširenim donjim dijelom koja je naprosto zračio glamurom, a vjenčanica je bila izrađena od lagane i prozračne mikado tkanine, idealne za ljetne vrućine. Glumica je imala i bijeli veo ukrašen čipkastim rubovima koji je sezao sve do poda, dajući njezinom looku dodatni dašak elegancije, a kada ga je prvi put ugledala, glumica kaže da se rasplakala.

"Zahvaljujući haljini koju je Alberta za mene kreirala osjećala sam se kao najbolja verzija sebe, a ručno vezeni veo dugačak gotovo pet metara rasplakao me čim sam ga vidjela", priznala je mladenka, dok se engleski glumac odlučio za sofisticirani smoking s bijelim sakoom te crnim hlačama poznate talijanske modne kuće Giorgio Armani.

Za drugi dio svadbe glumica je odabrala Vivienne Westwood vjenčanicu od satena, također s otvorenim ramenima i korzetnim gornjim dijelom, ali nešto jednostavnijeg kroja - prigodniju za plesni podij. Riječ je o kreaciji iz najnovije kolekcije za jesen 2024., a glamurozan look mlada je dodatno upotpunila dugačkim rukavicama od tila ukrašenim biserima, a upravo je u toj vjenčanici otplesala i prvi ples. Ed je, pak, ostao u smokingu talijanskog dizajnera sve do samog završetka slavlja.

Ed Westwick i Amy Jackson zajedno su od 2021., a zaručili su se početkom godine, a pitanje svih pitanja glumac joj je postavio na neobičnoj lokaciji - visećem mostu u švicarskom G‘staadu, s očaravajućim panoramskim pogledom na Alpe.

Linker
16. rujan 2024 03:43