vjenčanje juranović

 INSTAGRAM
Crkveno vjenčanje

Josip Juranović odveo suprugu pred oltar: Samozatajna Riječanka osvojila ga je odmah i zbog njega zavoljela nogomet

Imali su veliku svadbu, a dio atmosfere s njihovog slavlja na društvenim je mrežama objavila team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari.

Imali su veliku svadbu, a dio atmosfere s njihovog slavlja na društvenim je mrežama objavila team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari.

Nakon što su u još u lipnju 2023. jedno drugome izrekli sudbonosno "da", hrvatski reprezentativac Josip Juranović i Riječanka Lana Miholjević sada su održali i crkveno vjenčanje. Mladi par imao je veliku svadbu, a dio atmosfere na društvenim je mrežama objavila team menadžerica nogometne reprezentacije Iva Olivari. Između ostaloga, sa svojim je pratiteljima podijelila i video prvog plesa mladenaca.

image
INSTAGRAM/IVA OLIVARI
image
INSTAGRAM/IVA OLIVARI

Josip je Lanu zaprosio nakon dvije i pol godine veze, a tim je povodom u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju izjavio: "Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim naše vjeridbe slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada", ponosno nam je tada rekao Juranović o svojoj Lani.

image

Lana Miholjević i Josip Juranović

INSTAGRAM/JOSIP JURANOVIć

Njihova veza od prvog je dana bila, kažu, vrlo ozbiljna te su brzo počeli i zajedno živjeti. Najprije u Splitu, a tijekom lockdowna Lana je s njim bila i u Varšavi, za čiji je klub Josip u tom trenutku bio igrao. Naš reprezentativac otkrio nam je da mu se Lana svidjela već na prvi pogled jer imaju puno toga zajedničkog.

"Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No, uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji."

Linker
11. kolovoz 2024 06:21