BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Glazbene uspomene

Liam Payne autor je pjesama koje ćemo zauvijek pamtiti: Ovih 10 emotivnih naslova ne skidamo s naše playliste

Donosimo pregled najpoznatijih pjesama koje je napisao Liam Payne i koje će zauvijek ostati u srcima njegovih obožavatelja.

Donosimo pregled najpoznatijih pjesama koje je napisao Liam Payne i koje će zauvijek ostati u srcima njegovih obožavatelja.

Svijet se oprašta od Liama Paynea koji je ostavio je dubok trag u bendu One Direction, ne samo kao vokal, već i kao autor brojnih pjesama. Kroz stihove koje je stvarao, obožavatelji su osjetili iskrene emocije – i radost i tugu, ali i ljubav. Njegov rad bio je ključan u stvaranju glazbe koja će ostati zapamćena, kao neizbrisiv dio pop kulture, ali i u srcima njegovih obožavatelja. Donosimo vam pregled najemotivnijih pjesama koje je napisao.

Story of My Life

Ova emotivna balada s albuma Midnight Memories postala je jedna od najprepoznatljivijih pjesama benda. Govori o sjećanjima, prolaznosti vremena i važnim trenucima.

Right Now

Pjesma govori o osjećaju nostalgije i ukazuje na želju za stabilnosti. Tematika s kojom su se članovi benda često suočavali u karijeri.

Little Black Dress

Energična pjesma s albuma Midnight Memories govori o mladosti i zabavi, a ističe se rock elementima.

No Control

Ovaj hit s albuma Four stekao je ogroman uspjeh zahvaljujući svojoj energiji i iskrenom tekstu. Zbog naglašenog buntovničkog duha i strasti, postala je jedna od favorita brojnih obožavatelja.

Strip That Down

Prvi solo hit Liama Paynea, koji se odmaknuo od zvuka One Directiona. Ova pjesma postigla je veliki uspjeh na svjetskim top ljestvicama.

History

Pjesma s albuma Made in the A.M. oproštajna je poruka upućena obožavateljima nakon što je bend objavio pauzu. Pjesma reflektira prijateljstvo i zajedničku povijest koju su članovi benda izgradili sa svojom publikom.

Teardrops

Emotivna pjesma koja tematizira bol i gubitak. To je posljednja njegova pjesma, a izašla je u ožujku ove godine.

Steal My Girl

Još jedan veliki hit s albuma Four, Steal My Girl postala je himna za brojne obožavatelje. Pjesma je optimistična, s tematikom ljubavi i lojalnosti.

Midnight Memories

Naslovna pjesma trećeg albuma kombinira rock i pop zvukove. Pjesma slavi život i spontanost, jedna je od najuspješnijih pjesama i nastala je tijekom vrhunca njihove karijere.

Diana

Pjesma Diana posvećena je obožavatelja koji su prolazili kroz teška razdoblja. Tekst, koji Liam suautorski potpisuje, prenosi poruku podrške.

Linker
17. listopad 2024 11:27