VEDRAN PETEH CROPIX
NOVA GLORIA

Minea progovorila o fizičkoj i mentalnoj preobrazbi: "Više nemam napade panike, niti sam slaba i ranjiva"

Zagrebačka pjevačica, TV voditeljica i članica žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" odradila je prvi fotosession u kupaćem kostimu i otkrila nam kako održava vitku liniju, gdje će sve nastupati ovog ljeta i koji je njezin tip muškarca.

Zagrebačka pjevačica, TV voditeljica i članica žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" odradila je prvi fotosession u kupaćem kostimu i otkrila nam kako održava vitku liniju, gdje će sve nastupati ovog ljeta i koji je njezin tip muškarca.

Iako je zagrebačka pjevačica i TV voditeljica Renata Končić Minea već tri desetljeća na javnoj sceni, tek se sada odvažila na poziranje u kupaćem kostimu za naslovnicu novog broja našeg časopisa. Uvijek je, kaže, bila samokritična i sramežljiva po tom pitanju, a i smatra da dama uvijek treba paziti da ne prijeđe granicu dobrog ukusa.

image

Stilistica Dora Šintić

Frizura i šminka Ivana Petković

Snimljeno u hotelu Zonar, Zagreb

VEDRAN PETEH CROPIX

Znala je da Gloria neće pa smo u jutarnjim satima na bazenu na vrhu zagrebačkog hotela Zonar odradili fotografiranje i razgovor u savršeno opuštenoj i pozitivnoj atmosferi. Bez obzira na to što je temperaura rasla i počelo dolaziti sve više kupača. Minea je, doduše, postavila uvjet da ne bude u bikiniju i da se ljetni outfit nadogradi šeširima, pareom i nakitom.

image

Žena je lijepa kad je zadovoljna iznutra, kaže Minea

VEDRAN PETEH CROPIX

"Volim profinjenost i eleganciju i draže mi je kad mi netko kaže da sam draga i slatka nego seksi. Nikad nisam igrala na provokativnost i ne osjećam se tako. To mi nikad nije bio adut za privlačenje pažnje", rekla nam je uz ostalo Minea, koja je u najboljoj formi ikad. I fizičkoj i mentalnoj koje su, zapravo, neodvojive. A osim što se riješila suvišnih kilograma - i zbog zdravlja, i zato što smatra da kao javna osoba treba paziti kako se prezentira - oslobodila se i loših stvari iz prošlosti. Progovorila je, naime, i o mentalnom zdravlju, bez kojeg nema unutarnjeg zadovoljstva i ispunjenosti, brojnim ljetnim poslovnim aktivnostima, empatiji, ljubavi...

"Svaki problem ima rješenje, koliko god nam se u tom trenu čini da je najgori na svijetu. Ja sam sebi danas prijatelj. Vladam sobom i svojim životom, pronašla sam unutarnju snagu i stekla sigurnost, samokontrolu i povjerenje u sebe. Više nemam napade panike, niti sam slaba i ranjiva. Ali, to je proces i rad na sebi. Ako to ne možete osvijestiti sami, a ja nisam mogla, potražite stručnu pomoć. Nakon dvije godine sam se vratila kao nova žena i nastavila dalje", poručila je Minea.

U novom broju Glorije pročitajte i priču o neprežaljenom američkom princu Johnu Kennedyju Jr.-u, sve o gastro avanturi mladog umjetnika Tihomira Krkleca te o putovanju poduzetnice Jasne Kralj u Provansu.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
14. kolovoz 2024 21:22