NEW YORK CITY - NOVEMBER 13 2017The annual Glamour Women of the Year Awards ceremony was held in Brooklyn‘s Kings Theater on Flatbush Ave. Martha Stewart

 SHUTTERSTOCK
Uzor milijunima

Na Netflix stiže dokumentarac o neuništivoj Marthi Stewart, već i najava otkriva šokantno priznanje

Od poduzetnice i prve američke milijarderke koja je svoj novac zaradila sama, nema toga što se ne može očekivati. Ipak – sve je uspjela iznenaditi priznanjem o svome tri desetljeća dugom braku!

Od poduzetnice i prve američke milijarderke koja je svoj novac zaradila sama, nema toga što se ne može očekivati. Ipak – sve je uspjela iznenaditi priznanjem o svome tri desetljeća dugom braku!

Martha Stewart, poduzetnica, TV voditeljica, autorica bestselera i uzor milijunima ljudi koji se slijepo uzdaju u njezine savjete priznala je da je varala svog supruga Andrewa Stewarta tijekom njihovog 29-godišnjeg braka! Za njezine mnogobrojne fanove ova bombastična vijest nositelj je foršpana kojim se najavljuje prava poslastica - dokumentarac o životu ove 83-godišnjakinje koji je jednostavno naslovljen ‘Martha‘, a čija je premijera na Netflixu 30. listopada.

Život ove poslovne kameleonke krije mnoštvo zanimljivih priča - od toga kako je prva Amerikanka koja je postala milijarderka, osvojila nagradu Emy, odslužila zatvorsku kaznu nakon presude zbog trgovine povlaštenim informacijama do mnogih drugih osobnih neuspjeha, a upravo jedan od najvećih bio je i razvod braka s Andrewom Stewartom.
Da stvar bude još bizarnija, medijska kameleonka i poduzetnica, otkriva Netflixov foršpan, rezolutno se obratila se mladim ženama savjetom. ‘‘Mlade žene poslušajte moj savjet. Ako ste udane i otkrijete da vas suprug vara, razvedite se‘‘, savjetovala Marta i pri tom ‘počastila‘ muževe koje varaju pogrdnim epitetima.

Međutim, producent je upitao Marthu je li ona u prošlosti varala? ‘‘Da, ali mislim da to Andy nije nikada saznao‘‘, brzo je odgovorila Martha misleći na svog bivšeg muža s zavidnim stažom braka.

Od tinejdžerice do samoostvarene milijarderke

Marta se 1961. udala za tada 23 godišnjeg Andyja udala vrlo rano, kada je imala samo 19 godina. Četiri godine stariji suprug ujedno joj je bio i prvi dečko, a upoznali su na spoju na slijepo. Martha je zbog Andyja pauzirala školovanje na godinu dana, ali se ipak vratila na fakultet kako bi diplomirala, financirajući se modnim angažmanima (radila je čak za Chanel!). Bivši supružnici imaju zajedničko dijete, danas 59-godišnju Alexis Stewart. Razveli su se 1990. godine, a nakon toga Martha je kratko pronašla utjehu u zagrljaju glumca Anthonyja Hopkinsa. Naposljetku se upustila u vezu s milijarderom Charlesom Simonyijem koja je s prekidima trajala 15 godina, do 2008. godine.

Andy je, pak, nakon razvoda s Marthom oženio njezinu bivšu pomoćnicu, Robyn Fairclough koja je bila 21 godinu mlađa od njega. Bivši muž poduzetnice sada je u braku sa Shylom Nelson Stewart.
U intervjuu za People Martha je priznala kako je vrlo teško podnijela razvod nakon gotovo tri desetljeća braka.
‘‘Razvod sam doživjela kao užasnu stvar, budući da to bio prvi razvod u našoj obitelji‘‘, poručila je prije dvije godine Martha i priznala kako od razvoda nije komunicirala sa svojim bivšim suprugom.

Osim Marthinog ljubavnog kraha Netflix će u dokumentarcu prikazati i njezin životni put od tinejdžerice koja se bavila modelingom do prve samoostvarene milijarderke u Americi.

Linker
11. listopad 2024 13:43