Charlize Theron

 PAULINE MAILLET/AFP/PROFIMEDIA
Šutnja s razlogom

Nakon tri mjeseca izbivanja Charlize Theron napokon se oglasila na Instagramu i otkrila svoj novi poslovni pothvat

Holivudska glumica s dvoje plesača i koreografa otvorila je u Los Angelesu plesni studio za mlade i na taj se način vratila staroj ljubavi od kojeg je morala odustati zbog ozljede koljena.

Holivudska glumica s dvoje plesača i koreografa otvorila je u Los Angelesu plesni studio za mlade i na taj se način vratila staroj ljubavi od kojeg je morala odustati zbog ozljede koljena.

Nakon duga tri mjeseca tijekom kojih holivudska glumica Charlize Theron nije objavila ni redak na Instagramu, ovih dana javila se pratiteljima i otkrila zanimljivu vijest zbog koje se neko vrijeme pritajila na društvenim mrežama. Naime, 48-godišnja oskarovka s prijateljima i odnedavno suradnicima, američkim plesačima i koreografima Tyrellom Washingtonom i Latrinom Bolger, pokrenula je u Los Angelesu plesni studio "The Six Compound" za plesače od 8 do 18 godina.

"Uz plesne ikone Latrinu Bolger & Tyrella Washingtona, stvorili smo The Six Compound! Mjesto s novom perspektivom razvoja plesne kreativnosti i tehnike. Mjesto gdje se plesači/izvođači mogu izraziti u inkluzivnom i inovativnom prostoru uz najbolje učitelje i koreografe u ovom trenutku. Oduševljena sam što mogu najaviti naše prve intenzivne tečajeve koji se počinji već ovaj tjedan Pripremili smo dva epska dana treninga, uvid u svijet zabave i učenje&razgovor s vrhunskim profesionalcima", napisala je zvijezda filma "One su bombe".

Razlog zbog kojeg se upustila u taj pothvat, krije se u činjenici da se, poslije tri desetljeća, poželjela vratiti plesu, piše Yahoo. Kad joj je bilo osamnaest godina, školovala se na njujorškoj Baletnoj akademiji Joffrey zarađujući džeparac kao model. Na kraju je, zbog ozljede koljena, morala odustati od snova da će postati balerina, potom se ozbiljnije posvetila manekenstvu, a zatim i u glumi.

"Otišla sam u New York na tri dana kao model, a na kraju sam provela zimu u New Yorku u prijateljičinom podrumskom stanu bez prozora. Bila sam švorc, pohađala sam satove u Joffrey Balletu i koljena su mi popuštala. Shvatila sam da više ne mogu plesati i pala u veliku depresiju. Moja mama je došla iz Južne Afrike i rekla: "Ili smisli što ćeš dalje ili se vrati kući, jer se možeš duriti u Južnoj Africi", ispričala je glumica 2008. za The New York Times.

Sada se vraća staroj ljubavi u ulozi poduzetnice i plesne rekreativke. Budući da ima dvije posvojene kćeri, 11-godišnju Jackson i sedmogodišnju August, za očekivati je da će joj se pridružiti u plesnom studiju. No jedna od najljepših glumica svijeta, to zasad nije potvrdila.

Linker
07. rujan 2024 13:57