Anne Hathaway

 ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK
Javno okajanje

Poučak Blake Lively: Anne Hathaway se pismom ispričala novinarki zbog "nepristojnog" ponašanja na intervjuu prije 12 godina

Video sadržaj novinarke Kjersti Flaa postao je viralan nakon što je objavila video s intervjuom Blake Lively u kojem se glumica pronašala prilično bahato prema njoj. Sada je na red došao intervju s Anne Hathaway iz 2012. godine - a Anne je na njega reagirala.

Video sadržaj novinarke Kjersti Flaa postao je viralan nakon što je objavila video s intervjuom Blake Lively u kojem se glumica pronašala prilično bahato prema njoj. Sada je na red došao intervju s Anne Hathaway iz 2012. godine - a Anne je na njega reagirala.

Novinarka Kjersti Flaa je do prije dva mjeseca bila nepoznato ime, a danas je globalno poznata nakon što je, u vrijeme promocije filma "Priča završava s nama" objavila na društvenim mrežama stari intervju s Blake Lively u kojem se glumica prema njoj ponijela - budimo blagi - prilično neprofesionalno. Blake je, nakon što joj je novinarka čestitala na trbuščiću (tada je Blake bila u visokoj trudnoći i bilo je javno obznanjeno da je trudna), uzvratila da i ona njoj čestita na njezinom trbuhu, što je Kjersti povrijedilo jer, kako je otkrila, ona iz zdravstvenih razloga ne može zatrudnjeti.

Također je prikazano kako Blake ignorira pitanja i bahato se odnosi prema novinarki, a video koji je postao viralan na mrežama i dolio ulje na vatru kritika zbog načina na koji Blake, bez imalo senzibilnosti prema tako ozbiljnoj temi, promovira film o obiteljskom nasilju.

image

Anne Hathaway u filmu Jadnici 2012.

?UNIVERSAL/COURTESY EVERETT COLLECTION ?UNIVERSAL/COURTESY EVERETT COLLECTION

Prije neki dan, novinarka je objavila video intervjua s Anne Hathaway iz 2012. godine kada je glumica promovirala film "Jadnici (Les Misérables)". Tijekom intervjua, Hathaway je odgovarala kratko i nije pokazivala interes za postavljena pitanja. Na početku intervjua, Flaa je u šali zamolila Hathaway da odgovori na njezino prvo pitanje pjevanjem, na što je Hathaway oštro odgovorila: "Neću to raditi, ali ti slobodno pjevaj."

Da stvar bude gora, Kjersti je zatim objavila reakcije drugih zvijezda filma nakon što im je postavila ista pitanja i na koja su oni pjevali i odgovarali prijateljski i s veseljem.
Anne je, možda i poučena primjerom Blake Lively i negativnim reakcijama na njen račun koje su zasule društvene mreže, reagirala na svoj stari intervju i novinarki uputila iskrenu ispriku zbog svog nepristojnog ponašanja.
U utorak je Flaa otkrila da joj je Hathaway poslala "dug e-mail" ispričavajući se zbog "neugodnog" intervjua koji su imale u prošlosti. "Moram priznati da sam bila prilično šokirana," rekla je Flaa u novom TikTok videu.

@kjerstiflaa Anne Hathaway just apologized to me for the 2012 interview. Watch full video on YouTube - link in bio ⬆️ #annehathaway #foryou ♬ original sound - Flaawsome Talk

Hathaway je objasnila kroz što je prolazila u to vrijeme (zamolila je novinarku da detalji ostanu između njih dvije) i ispričala se što je dala "grozan intervju".

Flaa je na TikToku podijelila koliko ju je dirnula glumičina isprika te je rekla da joj je to "zagrijalo srce". Također je dodala da je zahvalila Hathaway na isprici i predložila mogućnost novog intervjua.

Linker
09. listopad 2024 10:25