Mindy Kaling

 KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
CIJENI SVOJU PRIVATNOST

Poznata američka glumica rodila treće dijete, ponovno je sve uspjela sakriti od javnosti

Mindy Kaling otkrila je kako je u veljači ove godine dobila treće dijete, a kao i svaki put dosad, i ovog je puta od javnosti skrivala dolazak prinove.

Mindy Kaling otkrila je kako je u veljači ove godine dobila treće dijete, a kao i svaki put dosad, i ovog je puta od javnosti skrivala dolazak prinove.

Američka glumica i komičarka Mindy Kaling, najpoznatija po ulozi u popularnom sitcomu "U uredu", na društvenim je mrežama otkrila kako je krajem veljače ove godine dobila treće dijete. Naime, rodila je djevojčicu kojoj je dala ime Anne, a osim prinove u obitelji, 45-godišnja glumica već je majka dvoje djece, 3-godišnjeg sina Spencera i 6-godišnje kćeri Katharine.

"Krajem veljače rodila sam kćer Anne. Ona je najbolji rođendanski poklon koji sam ikada mogla poželjeti. Kad su stvari teške, kad god skrenem prema cinizmu, moje troje djece veliki su podsjetnik na čistu radost u mom životu", napisala je u emotivnoj objavi, objavivši pritom nekoliko fotografija prije i nakon poroda.

Kao i oba prijašnja porođaja, i ovaj je uspjela sačuvati u strogoj tajnosti, a sretnu vijest tek je sada podijelila sa svojim pratiteljima. To je zapravo malo koga začudilo jer je glumica i inače poznata po tome što svoj privatni život nastoji sačuvati za sebe, toliko da ni identitet oca svoje djece još uvijek nije javno otkrila.

"Ponovno nismo ni znali da si trudna, čestitam", "Ti si kraljica rađanja u tajnosti", "Ne znam kako uspijete toliko dugo skrivati trudnoću", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Linker
25. lipanj 2024 11:38