Pamela Anderson

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
nastaje iz ljubavi

Recepti iz srca: Pamela Anderson pokazala prve stranice svoje knjige i moramo reći da izgleda sjajno!

Jedna od najpoznatijih plavuša izdaje kuharicu s čak osamdeset recepata, a u njoj će se naći i pokoji savjet o vrtlarenju, kao i njezini crteži koje je poželjela podijeliti s ostatkom svijeta.

Jedna od najpoznatijih plavuša izdaje kuharicu s čak osamdeset recepata, a u njoj će se naći i pokoji savjet o vrtlarenju, kao i njezini crteži koje je poželjela podijeliti s ostatkom svijeta.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci predstavila naslovnicu svoje prve kuharice "I Love You: Recipes from the Heart", 57-godišnja glumica Pamela Anderson odlučila je pokazati i nekoliko stranica knjige, od njih ukupno tristo, a koja bi se na policama knjižara trebala naći 15. listopada.

"Prvi pogled na moju kuharicu! Toliko je toga za podijeliti i zajedno otkriti... Svi smo mi puni iznenađenja. Ovo putovanje postaje sve zabavnije... Jedi, igraj se, voli", napisala je Pamela uz objavu koju je podijelila na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 3,7 milijuna ljudi.

Bit će to Pamelina prva knjiga u životu koju je objavila, a posvetila ju je sinovima Brandonu Thomasu Leeju, Dylanu Jaggeru Leeju i njihovim djevojkama s kojima su oni počeli živjeti nakon što su se odselili od majke, a oni su njezino djelo u startu pohvalili.

"Ova knjiga nastaje iz ljubavi - iz mog srca, poslana u svemir... Sa svim mojim omiljenim stvarima iz života hrane i hirova... Inspirirana mojim putovanjima, ali uglavnom s otoka na kojem sam odrastala, šumom koja zaslužuje svu slavu", poručila je zvijezda "Baywatcha" u službenoj izjavi koju je objavila vijest o knjizi.

Za njezinu je naslovnicu pozirala u izdanju bez šminke, sjedeći na rustikalnom stolu svoje kuhinje koju je svojevremeno opisala kao prizemljeno obiteljsko vilinsko kraljevstvo. U knjizi će se osim recepata za hranu na biljnoj bazi naći i savjeti za vrtlarstvo i dizajn, čime se inače bavi u slobodno vrijeme, njezini crteži, zajedno s bilješkama o tome kako vođenje kuće učiniti zabavnim.

Pamela je posljednjih nekoliko mjeseci, u kuhinji i izvan nje, nastojala pokazati svoju prirodnu stranu, pojavljujući se na prestižnim modnim događanjima poput Tjedna mode u Parizu bez šminke, a takvu je uglavnom viđamo i na fotografijama i snimkama koje sama objavljuje na društvenim mrežama, što je oduševilo obožavatelje.

Linker
16. rujan 2024 21:20