CHRISTOPHE CLOVIS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Golemo i skupo

Ukrala sve poglede: Obiteljski izlet pjevačice zasjenila je Chanel torba vrijedna više od 11 tisuća eura

Reperica Cardi B i njezin suprug Offset proslavili su rođendan kćeri Kulture u francuskoj prijestolnici, a tamo je pažnju privukao zanimljiv "gigantski" modni dodatak.

Reperica Cardi B i njezin suprug Offset proslavili su rođendan kćeri Kulture u francuskoj prijestolnici, a tamo je pažnju privukao zanimljiv "gigantski" modni dodatak.

Američka reperica Cardi B organizirala je obiteljsku proslavu šestog rođendana kćeri Kulture u Parizu i tom prigodom pokušala je spojiti modu i potrebu da sa sobom ponese sve što slavljenici i njenom malenom bratu, dvogodišnjem Waveu, zatreba. Pratio ih je suprug Offset kojem je, čini se, bilo draže imati slobodne ruke, pa se slavna glazbenica i požrtvovna mama morala snaći sama. Budući da im se na izletu u Pariz pridružila i Offsetova devetogodišnja kćer Kalea iz bivše veze s glazbenicom Shya L‘amour, zbog troje djece o kojoj je trebalo povesti računa, Cardi B je ležerni, ljetni "look" nadopunila neuobičajeno velikom torbom. Francuskom stilu i prijestolnici visoke mode, odala je počast noseći Chanelovu XXL torbu u srebrnoj boji, vrijednu 12.038,79 dolara (oko 11.100 eura), a malenog Wavea gurala je u kolicima Dior čija je cijena 4607 dolara (4250 eura), piše Daily Mail.

image

Američka reperica oduvijek slijedi vlastita modna pravila

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dobro raspoložena obitelj posjetila je Disneyland Paris, bili su i na večeri u restoranu Cesar. Cijelo to vrijeme, američki glazbenik je povremeno mijenjao suprugu i gurao kolica s njihovim mlađim djetetom, no u većini slučajeva šetao se rasterećeno. Mališani su uglavnom bili odgovornost Cardi B. Čini se da je zato odabrala torbu koju su pojedini pratitelji na društvenim mrežama ocijenili prevelikom pa i smiješnom. Uočljivu i skupu torbu, Page Six je proglasio "najvećom na svijetu", no jedna od najutjecajnijih i najuspješnijih reperica s milijardu streamova na Spotifyu, ne mari za modne kritičare.

image

Cardi B sa suprugom Offsetom na prošlogodišnjem
Vanity Fair partyju u Los Angelesu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Uočljiv i vrlo prostran modni dodatak ispunio je svrhu, što je pragmatičnoj mami najvažnije. Recimo i to da je skupa kolica s potpisom, u kojima je nalazio mali Wave, ležerno prekrila dekicom s motivom popularne igrice Super Mario koju klinci jako vole. Spoj možda nije savršen, ali Cardi B oduvijek slijedi vlastita modna pravila. Pokazao je to obiteljski izlet u Pariz koji je, čini se, zasjenila upečatljiva i skupa torba.

Linker
03. rujan 2024 11:48