PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
ROMANTIKA U ITALIJI

Vjenčanje iz snova: Millie Bobby Brown i sin Jon Bon Jovija pokazali fotografije sa svog talijanskog slavlja

Zvijezda "Stranger Thingsa" i sin slavnog rokera Jake Bongiovi vjenčali su se u Villi Cetinale koja se smatra jednom od najljepših vila u Toskani.

Zvijezda "Stranger Thingsa" i sin slavnog rokera Jake Bongiovi vjenčali su se u Villi Cetinale koja se smatra jednom od najljepših vila u Toskani.

Nakon što su u svibnju imali intimnu ceremoniju u društvu bliske obitelji i prijatelja, glumica Millie Bobby Brown (20) i njezin suprug, sin slavnog rokera Jon Bon Jovija, Jake Bongiovi, ponovno su se vjenčali. Ovog puta raskošno se vjenčanje održalo u Italiji, a sretni mladenci fotografije posebnog dana podijelili su sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. "Uvijek i zauvijek, tvoja supruga," napisala je 20-godišnja zvijezda serije "Stranger Things" na Instagram profilu.

Ceremonija se održala u Villi Cetinale koja se smatra jednom od najljepših vila u Toskani. Ova povijesna vila, koja datira još iz 1680. godine, često je bila u središtu pažnje, a pojavila se i u hit seriji "Nasljeđe". Millie je za vjenčanje promijenila čak četiri vjenčanice - najprije je nosila strukiranu čipkastu vjenčanicu s korzetom i upečatljivim dekolteom dizajnerice Galije Lahav, dok se 22-godišnji mladoženja odlučio za Tom Ford smoking.

Nakon glavne ceremonije, glumica je odjenula drugu vjenčanicu s čipkastim detaljima i visokim ovratnikom, a kreacija se isticala slojevitom čipkastom suknjom. Na afterpartyju Millie je promijenila još dvije vjenčanice - jedna je bila mini satenska haljina dizajnerice Vivienne Westwood, dok je haljinu modne kuće Oscar de la Renta nosila dok je sa suprugom rezala tortu. Što se tiče samog uređenja, par se odlučio za impresivne cvjetne aranžmane, izgovarajući sudbonosno "da" ispod impozantnog luka od bijelih ruža i hortenzija.

Prolaz je bio ukrašen velikim buketima koji su savršeno odgovarali crno-bijeloj temi vjenčanja, a među mnogobrojnim gostima koji su prisustvovali posebnom danu mladog para bio je, dakako, i otac mladoženje Jon Bon Jovi, koji se sa sinom uskladio noseći bijeli sako i tamne hlače.

image

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi na BAFTA dodjeli nagrada 2022. godine

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Millie i Jake upoznali su se 2021., i to na vrlo moderan način - preko društvenih mreža. Da je zaljubljena, glumica je dala naslutiti objavivši znakovitu fotografiju na društvenim mrežama na Božić te iste godine, a službena potvrda uslijedila je iduće godine na dodjeli nagrada BAFTA. Tada su debitirali kao par na crvenom tepihu, a dva mjeseca kasnije, Jake je pratio Millie na premijeri četvrte sezone serije "Stranger Things" u New Yorku. Da su se zaručili potvrdili su u travnju 2023. godine, kada su mnogi postavljali pitanje je li par ipak možda premlad za tako važan korak. Ipak, Jakeovi roditelji, tata Jon Bon Jovi i mama Dorothea Bongiovi, odobravaju vezu.

"Mnogi ljudi vjeruju da su Jake i Millie premladi, da idealiziraju svoju ljubav i da to ne može potrajati. Međutim, njegovi roditelji su bili otprilike istih godina kao Jake i Millie kada su počeli izlaziti 1989. godine i od tada su zajedno", otkrio je tada izvor blizak obitelji Bongiovi.

Linker
04. listopad 2024 10:34