Ricky Gervais

Radi punom parom

Zaželjeli ste se dobrog humora? Stiže, jer Ricky Gervais najavljuje novu seriju, Netflix specijal i svjetsku turneju

Serija o "hrpi mačaka" i šale na račun smrtnosti - jedva čekamo nove projekte najpoznatijeg britanskog komičara

Serija o "hrpi mačaka" i šale na račun smrtnosti - jedva čekamo nove projekte najpoznatijeg britanskog komičara

Komičar i glumac Ricky Gervais zavrnuo je rukave i radi punom parom. U procesu je snimanja nove animirane serije o, kako se sam izrazio u objavi na društvenoj mreži X, "hrpi mačaka". Objavio je i fotografiju na kojoj se vidi kako njegova ekipa radi na sinkronizaciji, a ako malo bolje pogledate njihova lica, shvatit ćete da su vam dobro poznata. Naime, Kerry Godliman, David Earl, Tom Basden, Diane Morgan i Tony Way glumili su i u Rickyjevoj hit seriji "Život poslije smrti".

Naslov nove animirane serije još nije potvrđen, kao što se ne zna hoće li se prikazivati na Netflixu, platformi s kojom je Gervais do sada ostvario brojne uspješne suradnje. Ricky je o novom projektu rekao: "Mislim da ne postoji ništa slično. Radio sam animaciju jer sam pomislio da sam star i da je snimanje postalo težak posao. Snimit ću animaciju, to je puno lakše. Nije. Bio sam budala.".

Gervais je također nedavno najavio svoju novu svjetsku turneju i Netflix specijal "Mortality". Specijal će također biti snimljen za Netflix, a u izjavi za medije Gervais je duhovito izjavio: "Svi ćemo umrijeti. Bolje da se nasmijemo tome. "Mortality" se bavi apsurdnostima života i smrti. Pa krenimo."
Turneja će službeno započeti krajem ove godine, a datumi i gradovi u kojima će nastupati će se tek objaviti. Ricky je u izjavi za medije naglasio tek da će posjetiti sve svoje najdraže arene diljem svijeta.

Posljednji specijal komičara, "Armageddon", počeo se prikazivati na Netflixu na Božić prošle godine. Osim što je osvojio Zlatni globus, stand-up show je također postavio svjetski rekord za najunosniji komični nastup svih vremena. Njegova serija "Život poslije smrti" i dalje se može pogledati na Netflixu, a serija je tijekom godina osvojila brojne nagrade, među kojima je nagrada za najbolji sitcom, komediju godine i glumca godine prema izboru British Comedy Awardsa, a već je četiri godine zaredom najgledanija britanska serija.

image

After Life je već 4 godine za redom najgledanija Britanska serija

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
08. rujan 2024 02:12