Dave Grohl i Jordyn Blum u Wimbledonu

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Frontmen Foo Fightersa

Dave Grohl priznao nevjeru, suprugu javno moli za oprost: "Dobio sam izvanbračnu kćer, ali želim biti sa svojom obitelji"

Američki roker priznao je da je nakon 21 godine braka i troje djece sa suprugom Jordyn Blum u izvanbračnoj aferi dobio - četvrtu kćer.

Američki roker priznao je da je nakon 21 godine braka i troje djece sa suprugom Jordyn Blum u izvanbračnoj aferi dobio - četvrtu kćer.

Posljednji put u javnosti su viđeni u Kraljevskoj loži All England kluba na teniskom turniru u Wimbledonu i izgledali su kao skladan bračni par, koji i nakon 23 godine veze i 21 godine braka nije izgubio međusobnu ljubav i strast. Zato je priznanje 55-godišnjeg američkog rokera Davea Grohla, frontmena kultnog benda Foo Fighters i bivšeg bubnjara Nirvane, da je dobio izvanbračnu kćer s drugom odjeknulo tim jače.

"Nedavno sam postao otac malene djevojčice, moje kćeri rođene izvan mog braka. Želim joj biti nježan i brižan roditelj, ali i dalje volim svoju ženu i svoje kćeri i učinit ću sve da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je Dave Grohl u svom nikad iskrenijem statusu na Instagramu. Hoće li uspjeti u toj nemogućoj misiji tek ćemo vidjeti, a idući potez je očito na televizijskoj producentici i novinarki Jordyn Blum, koju Dave Grohl i dalje smatra najvažnijom ženom u svom životu.

image

Bili su specijalni gosti na partyju Eltona Johna na dodjeli Oscara 2013.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Hoće li Jordyn uspjeti oprostiti nevjeru Daveu Grohlu, kako će gledati na njegove posjete drugoj, zasad neimenovanoj ženi i njihovoj kćeri, i koliko će joj trebati da mu oprosti, ako će to uopće biti u stanju - zasad samo nebo zna. Kako god, Dave Grohl je cijeli svoj život okružen ženama: sa suprugom Jordyn Blum ovog je ljeta proslavio 21. godišnjicu braka, a kad nije na turneji posvećen je obitelji i odgoju njihovih tinejdžerki Violet Maye i Harper Willow, te devetogodišnje Ophelije Saint. S njima živi u kući u losanđeleškom kvartu Encino, mjestu za koje je jednom - pola u šali, pola u zbilji - rekao da se ondje ostarjeli rockeri povlače da u miru dočekaju smrt, no to očito nije i njegov slučaj.

image

Dave Grohl i Jordyn Blum u šetnji s kćerima Violet Maye i Harper Willow 2011.

UNIMEDIA/SHUTTERSTOCK

S toliko ženske energije u kući njemu, kako je izjavio, najteže padaju odlasci na turneje, zbog kojih je u ranoj mladosti i zavolio svijet rock‘n‘rolla. Lani su se Foo Fightersi vratili svojoj publici s novim članom koji je na pozornici zamijenio njegovog preminulog prijatelja, nenadmašnog glazbenika i šoumena Taylora Hawkinsa.

Koliko je bubnjar važan dio benda Dave Grohl je naučio kao član kultne Nirvane, jednog od najvažnijih rock bendova s početka devedesetih, koji je definirao grunge zvuk, a ugasio se nakon samoubojstva frontmena Kurta Cobaina 1994. godine.

image

Dave i Jordyn roditelji su tri kćeri

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

"Nisam želio da me pamte kao bubnjara Nirvane pa sam se zatvorio u studio, napravio cijeli album i shvatio da mi treba bend. Tako su nastali Foo Fightersi, osjećao sam da moram ići dalje te da je preda mnom još mnogo posla i koncerata", izjavio je Grohl koji je glazbenu karijeru započeo kao gitarist, što je i danas njegov prvi instrument.

Najvažniju ženu svog života upoznao je u jednom baru u Hollywoodu. Cijelu večer proveli su u razgovoru kao da se poznaju od djetinjstva te je od nje na odlasku dobio broj telefona na papiriću na kojem se Jordyn potpisala kao njegova buduća supruga.

image

Supružnici na dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Dave Grohl u svijetu showbiznisa poznat je kao jedan od najvećih radnika, a otkrio je da ne bi želio da mu kćeri priušte ono što je on svojoj mami.

"Naše kćeri su umjetnički talentirane, a supruga i ja ih podržavamo u svemu čime se žele baviti. No, sve znaju da je škola najvažnija, da je to prioritet broj jedan, s tim nema zezanja. Naučio sam to na vlastitoj koži jer i danas žalim što sam prekinuo školovanje kao 17-godišnjak. Bila je to najgluplja odluka u mom životu, iza koje je uslijedila najbolja. Na svoj osamnaesti rođendan s petoricom pankera uskočio sam u prastari kombi i krenuo na turneju, a mami sam poručio da ne brine za mene. Mislim da ne bih podnio kad bi naše kćeri takvo što priuštile meni", kaže Grohl.

image

U Kraljevskoj loži All England kluba izgledali su - zaljubljeno

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Linker
18. rujan 2024 09:50