Sylvester Stallone i Jennifer Flavin 

 HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
78. ROĐENDAN

Holivudski slavljenik suprugu ljubi već 36 godina: Preklani su bili pred razvodom, ali uspio ju je uvjeriti da ostane s njim

Američki glumac Sylvester Stallone 6. srpnja proslavio je 78. rođendan u društvu supruge Jennifer Flavin i njihovih kćeri Sistine Rose, Scarlett Rose i Sophije Rose.

Američki glumac Sylvester Stallone 6. srpnja proslavio je 78. rođendan u društvu supruge Jennifer Flavin i njihovih kćeri Sistine Rose, Scarlett Rose i Sophije Rose.

Produženi vikend zbog proslave Američkog dana nezavisnosti koji se slavi 4. srpnja, američki glumac Sylvester Stallone povezao je s proslavom svog 78. rođendana, koji je proveo u društvu svojih najvažnijih žena - 55-godišnje supruge Jennifer Flavin i njihovih kćeri Sistine Rose, Scarlett Rose i Sophije Rose Stallone.

Obitelj je snimljena uz bazen na svom imanju u Hidden Hillsu u Kaliforniji, gdje drže i jahaće konje, a supružnici su na fotografiji blistali od sreće i tako pokazali da njihova ljubav ne blijedi niti nakon 36 godina veze i 27 godina braka.

Upoznali su se 1988., Jennifer Flavin tada je bila jedna od najtraženijih i najpoznatijih američkih modela, a Sylvester Stallone već dvaput razveden i na vrhuncu filmske slave nakon nevjerojatnih uspjeha njegovih filmova "Rocky" i "Rambo". Zbog Jennifer Flavin holivudski snagator je prekinuo vezu s američkim prvim supermodelom Janice Dickinson koja je nakon rođenja kćeri Savannah Rodin 1994. tvrdila da je dijete Slyjevo, ali je DNK analizom utvrđeno da je otac glazbeni producent Michael Birnbaum.

image

Sa suprugom Jennifer te kćerima Sophijom, Sistinom i Scarlet u New Yokru

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Kako god osvetnička akcija Janice Dickinson nije ugrozila zaruke Sylvestra Stallonea i Jennifer Flavin, koji su se vjenčali 1997. nakon rođenja najstarije kćeri Sophije Rose. Dvije godine nakon nje dobili su i drugu kćer Sistine Rose, a najmlađa Scarlet Rose rođena je 2002.

Najveće iskušenje u svom braku prevladali su preklani kad je Jennifer Flavin podnijela zahtjev za razvod. Kako se naknadno doznalo razlog nije bila treća osoba, nego rastrošnost i financijski nerazumno ponašanje njezinog supruga, što ju je jako zabrinulo i uznemirilo.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija s kraja 80-ih

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Premda uoči vjenčanja nisu potpisali predbračni ugovor, među supružnicima nikad nije bilo zle krvi, ružnih riječi i optužbi. Dapače, međusobno su se na sva usta hvalili, pa je tako Sly Jennifer opisao na kao najdivniju osobu koju može zamisliti i dodao kako se nada da ga s njom čeka još 25 nezaboravnih godina.

Taktika mu se isplatila, pa je Jennifer Flavin nakon svega mjesec dana povukla svoj brakorazvodni zahtjev i izjavila da su ona i Sly uspješno razriješili sve nesuglasice. Stallone je taj događaj proslavio objavom na Instagramu i fotografijama na kojima se s Jennifer drži za ruke.

image

Supružnici s kćerima na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Kako izgleda njihova svakodnevica mogli su vidjeti gledatelji dokumentarnog serijala "The Family Stallone" koji se prikazuje na platformi Paramount+, a mnogi su se iznenadili kad su shvatili da uz imidž holivudskog snagatora Stallone gaji širok krug umjetničkih i intelektualnih interesa, te da je nježan i brižan otac svojim kćerima.

"Puno radim i stalno snimam, ali mi posao otkako sam upoznao Jennifer, više nije na prvome mjestu. To su moja obitelj, moje kćeri i supruga, s kojom obavezno porazgovaram o svakoj važnoj odluci i uvjeren sam da je to razlog zbog kojega smo tako dugo u sretnom braku", izjavio je Sylvester Stallone, čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara.

image

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin na premijeri filma ‘JFK‘ 1991.

BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
07. rujan 2024 03:27