Iva Šulentić, Jelena Pajić Ćulibrk i Barbara Kolar

 DRAGAN MATIC CROPIX
KOD NJIH DOMA

Kraljica plićaka, highlanderica i hrčak: Iva, Jelena i Barbara vratile su se na posao i otkrile nam kako su provele ljeto

Barbara Kolar, Iva Šulentić i Jelena Pajić Ćulibrk voditeljice su osme sezone popularne mozaične emisije "Kod nas doma", čije emitiranje započinje 16. rujna na Prvom programu Hrvatske televizije.

Barbara Kolar, Iva Šulentić i Jelena Pajić Ćulibrk voditeljice su osme sezone popularne mozaične emisije "Kod nas doma", čije emitiranje započinje 16. rujna na Prvom programu Hrvatske televizije.

Televizijske voditeljice Barbara Kolar, Iva Šulentić i Jelena Pajić Ćulibrk vratile su se na posao i jedva čekaju termin prve emisije "Kod nas doma" koja je na rasporedu u ponedjeljak 16. rujna u 17 sati i 20 minuta na Prvom programu Hrvatske televizije. Za početak osme sezone mozaične emisije koja se prikazuje svakog radnog dana u poslijepodnevnom terminu pripremile su brojne atraktivne priloge kao što su razgovor s poznatim glumcem i pjevačom Brankom Đuriće Đurom koji sa svojim bendom Bombaj Štampa slavi 40 godina, te reportažu iz prekrasnog istarskog vrta zagrebačkog florista Saše Šekoranje koji će gledateljima, kao i svaki put, podijeliti neki savjet.

Na predstavljanju osme sezone porazgovarali smo s popularnim voditeljicama koje su nam između ostalog otkrile kako su provele ljeto i po čemu će ga pamtiti. "Našu emisiju gledaju sve generacije, jer u njoj ima za svakog ponešto. A moja najredovitija gledateljica je mama, koja mi je i najveća konstruktivna kritičarka", smije se Iva Šulentić, koja je dugo toplo ljeto provela s kćerkicom na moru i postala - kraljica plićaka.

image

Iva Šulentić

DRAGAN MATIC CROPIX

"Moja kći je otkrila čari mora i plaže, obožava se kupati i igrati s kamenčićima i to mi je obilježilo ljeto", kaže Iva Šulentić, koja se sprema i za početak snimanja showa "The Voice Kids Hrvatska" čije emitiranje započinje potkraj godine.

Legendarna Barbara Kolar na predstavljanje je stigla odmorna i svježa u crnoj vezenoj haljini iz njoj omiljene kolekcije Erdem X H&M, koju nosi u specijalnim prilikama.

"Uz nju sam odabrala metalnu ogrlicu iz svoje bogate kolekcije bižuterije", smije se Barbara Kolar i dodaje kako kod nje doma željeza ima na tone, jer od bižuterije kupi sve što joj se svidi, a nikad ništa ne baca.

image

Barbara Kolar

DRAGAN MATIC CROPIX

"Po karakteru sam hrčak, sakupljač, a malo i svraka jer volim sve što šljašti", našalila se na vlastiti račun Barbara Kolar, koja je ljeto provela radno, više-manje u Zagrebu, a tek je prvi tjedan rujna provela na odmoru na Lošinju. Uz posao na Hrvatskoj televiziji vodi i jutarnji program na Top radiju, što joj je veliki gušt.

"U eteru sam od 9 do 13 sati i to je po meni majka svih šihti, jer se stignem naspavati, te poslije odraditi sve druge obaveze. Jako mi se sviđa taj balans između radija i televizije, to je točno po mojoj mjeri", kaže Barbara Kolar.

Jelena Pajić Ćulibrk također svoje televizijske obaveze usklađuje s radijskima, jer na Drugom programu Hrvatskog radija vodi dvije emisije - o ekologiji i gastronomiji. A "Kod nas doma" osim voditeljskog posla dobila je i svoju rubriku "Vaš zeleni kutak" u kojem će obići vrtove, dvorišta i male zelene sobne džungle diljem Hrvatske.

image

Jelena Pajić Ćulibrk

DRAGAN MATIC CROPIX

Godišnji odmor sa suprugom Petrom Ćulibrkom, jazz glazbenikom, provela je na putovanju Škotskom, gdje je uživala u čarima prirode i tamošnjih gradova i sela.

"Priroda je na sjeveru zemlje fenomenalna, ta kombinacija zelene i ljubičaste boje škotskih planina je nevjerojatna, a izvori su doslovce posvuda oko vas. Od gradova oduševio me čarobni Edinburgh, koji je prava kulisa za priče Harryja Pottera", kaže Jelena Pajić Ćulibrk, koja gledatelje u svojim prvim prilozima u zelenom kutku vodi u Poreč i Crni Lug.

image

Iva Šulentić, Jelena Pajić Ćulibrk i Barbara Kolar

DRAGAN MATIC CROPIX
image

Redakcija emisije "Kod nas doma"

DRAGAN MATIC CROPIX
Linker
14. rujan 2024 11:49