DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Daleko od glume

Najmlađi sin Brada Pitta i Angeline Jolie je odrastao: Povukao je najbolje od oca i majke i krenuo sasvim drugim stopama

Knox Leon Jolie-Pitt sa sestrom blizankom Vivienne Marcheline Jolie 12. srpnja proslavio je šesnaesti rođendan, a lik svog idola nosi na - majici.

Knox Leon Jolie-Pitt sa sestrom blizankom Vivienne Marcheline Jolie 12. srpnja proslavio je šesnaesti rođendan, a lik svog idola nosi na - majici.

U godinama svoje najveće sreće, najpoznatiji holivudski par koji su činili proslavljeni glumci Brad Pitt i Angelina Jolie, sanjali su o velikoj obitelji sa šestero djece, ali su privatni i poslovni izazovi koji su im se našli na putu na kraju za njih bili preveliki teret. U međuvremenu su djeca odrasla, a njihovi najmlađi sin i kćer, blizanci Knox Leon Jolie-Pitt i Vivienne Marcheline Jolie 12. srpnja proslavili su svoj šesnaesti rođendan. Knox je nekoliko minuta stariji od svoje sestre blizanke, a ime je dobio po Halu Knox Hillhouseu, djedu s očeve strane, dok je Vivienne ime dobila po Angelininoj baki.

Za razliku od Vivienne, koja se posljednja u nizu solidarizirala sa sestrama Zaharom i Shiloh, te se i sama - zasad samo simbolički - odrekla očevog prezimena, Knox Leon još uvijek se nije odlučio na to, a pitanje je hoće li to ikad i učiniti.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Maddoxom, Shiloh, Paxom, Knoxom, Vivienne i Zaharom u Los Angelesu 2014.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Knox Leon živi najpovučenije od sve braće i sestara te se iznimno rijetko pojavljuje u javnosti s njima ili roditeljima. No, po izgledu je povukao najbolje od svog oca i majke te na neki način predstavlja savršeni miks Brada Pitta i Angeline Jolie. No, roditelji mu u buntovnim tinejdžerskim godinama i burnom adolescentskom dobu odrastanja nisu uzor, nego je to po mnogima najveći boksač svih vremena, legendarni američki šampion Muhamed Ali, čije ime nosi ispisano na svojoj majici. Premda je na prvi pogled nježne građe 16-godišnji Knox Leon Jolie-Pitt odlučio je poraditi na svojoj eksplozivnosti, snazi i mišićnoj masi te se početkom godine upisao na boks. A boksački treninzi su mu se toliko svidjeli da im je podredio svoj kompletni raspored i trenutačno mu je to najvažnija stvar na svijetu.

image

Brad Pitt s Knoxom i Shiloh u Tokiju 2011.

MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK

Inače, braku slavnog para Jolie-Pitt presudio je nasilni incident na letu privatnim zrakoplovom 14. rujna 2016. između Nice i Los Angelesa, kad je Brad Pitt fizički nasrnuo na sina Maddoxa koji je u burnoj roditeljskoj svađi stao na majčinu stranu. Premda su agenti američke savezne službe FBI nakon preliminarne istrage na kraju odustali od progona slavnog glumca po službenoj dužnosti, sudske trakavice u pravnim bitkama za skrbništvo nad djecom te podjeli bračne imovine, koje Brad Pitt i Angelina Jolie vode već godinama, još uvijek traju i ne nazire im se kraj. Tako će i blizanci Knox Leon i Vivienne vjerojatno dočekati punoljetnost bez pravomoćne presude, jer i Brad Pitt, baš kao i njegova supruga Angelina Jolie, koristi sva moguća sredstva da zagorča svojoj bivšoj, baš kao i ona njemu.

image

Angelina Jolie s djecom Shiloh, Vivienne, Zaharom i Knoxom na premijeri u Los Angelesu 2019.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Kako god, 60-godišnji Brad Pitt je novu ljubavnu sreću pronašao u vezi s dizajnericom nakita Ines de Ramon, s kojom se prvi put u javnosti pojavio ovog ljeta, na Velikoj utrci Formule 1 u Silverstoneu. Kuloari bruje da Brad Pitt s Ines de Ramon želi brak i još djece, a vidjet ćemo hoće li mu se ta želja i ispuniti.

image

Knox Jolie-Pitt ne propušta niti jedan trening

SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Premda je nježne građe, njegov uzor je boksački šampion Muhamed Ali

SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
05. rujan 2024 11:13