Glen Powell 

 PRESLEY ANN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
IT FRAJER

On je novi holivudski miljenik kojeg obožavaju žene: Osvaja ulogama, mišićima i neodoljivim ljubimcem

Publiku je osvojio kao zgodan pilot bok uz bok s Tomom Cruisom, i od tada samo nastavlja osvajati svojim šarmom i karizmom, ali i izgledom pa ga mnogi smatraju i jednim od najseksepilnijih glumaca.

Publiku je osvojio kao zgodan pilot bok uz bok s Tomom Cruisom, i od tada samo nastavlja osvajati svojim šarmom i karizmom, ali i izgledom pa ga mnogi smatraju i jednim od najseksepilnijih glumaca.

Zvijezda je rođena. Glen Powell (35) novi je holivudski miljenik: posljednjih nekoliko mjeseci ne prestaje se pričati o njemu, a svojim likom i djelom oduševljava i na društvenim mrežama gdje mu iz dana u dan raste broj pratitelja. Ovih dana zaposlen je promocijom svog novog filma "Twister 2", koji 16. srpnja stiže u kina, a u kojem glumi uz Daisy Edgar-Jones i Kiernan Shipku.

No, na promociji mu je ovih dana, osim kolegica iz filma, podršku pružio i bivši kolega glumac - Tom Cruise. Jedno od najpoznatijih imena Hollywooda itekako je privuklo pozornost svojim dolaskom na premijeru u Londonu, ali svi su - i pored njega - pratili Glena, novog it frajera koji je s Cruiseom glumio u filmu "Top Gun: Maverick" i upravo ga je taj film lansirao u središte pozornosti.

image

U filmu "Top Gun: Maverick"

?PARAMOUNT/COURTESY EVERETT COLLECTION
image

Daisy Edgar-Jones i Glen Powell

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

No, i nakon tog projeka, Glen je nastavio dobrom putanjom jer je odabrao romantičnu komediju "Samo ne ti", koja je osim dobrog budžeta za marketing, imala i dobar plan pa su se mediji više mjeseci zabavljali navodnom romansom s kolegicom iz filma, Sydney Sweeney - koja je u tom trenutku također uživala veliku pozornost javnosti, prvenstveno zbog uloge u serijalima "Euforija" i "Bijeli lotos". Njihovo koketiranje na premijerama uvjerilo je obožavatelje kako se ljubav s velikog platna preselila i u stvarni život, no to nije bila istina - Sydney je i dalje zaručena za producenta Jonathana Davina, dok on uživa u samačkom životu.

Nedavno je tako za CBS Mornings priznao voditeljici Gayle King da je trenutačno usredotočen na karijeru i da nema puno vremena za ljubav, što ne znači da je od nje odustao.

"Ovo je razdoblje u kojem mi se život odvija toliko brzo da ne znam bih li mogao nekoga uvesti u njega, na neki dobar i zdrav način, čak i kad bih pokušao tako nešto", objasnio je.

"Ako ljubav dođe i udari me u lice i sruši me, dočekujem je raširenih ruku jer je to nešto što stvarno želim. Danas imam samo svog nećaka i nećakinju, ali stvarno želim djecu. Želim si tu fazu života i nisam daleko od nje. U isto vrijeme, shvaćam da mi treba vrlo specifičan tip osobe da prati ovaj moj stil života. To nije lako", rekao je Glen.

image

Glumac ovih dana promovira svoj novi film "Twisters"

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Prije vrhunca slave koji sada proživljava, ljubio je neke od najljepših žena svijeta, među kojima je glumica i zvijezda serije "Vampirski dnevnici" Nina Dobrev. Za njihovu se romansu pročulo 2017. godine, kada su bili zajedno na novogodišnoj proslavi u Teksasu i nakon što se pojavio na premijeri njezina filma "xXx: Povratak Xandera Cagea" u Los Angelesu, a zabavljali su se zajedno na partyju nakon dodjele Zlatnih globusa.

Međutim, Nina se vratila snimanju serije i više nisu imali toliko vremena jedno za drugo što je dovelo do raskida. Njihovi bliski prijatelji potvrdili su za People da su ostali prijatelji. Nina se čak pojavila na premijeri Glenova filma "Top Gun: Maverick" u Londonu i to u pratnji svog sadašnjeg partnera Shauna Whitea.

Glena su zatim povezivali s australskom TV voditeljicom Renee Bargh, s kojom je fotografiran na proslavi svog 30. rođendana u studenome 2018. godine, no veza nije potrajala. Svoju ljubav nikada nisu komentirali, ali otprilike godinu dana kasnije Renee je otkrila da je slobodna i da je u potrazi za "dobrim Australcem". Nakon nje ljubio je manekenku Gigi Paris. Par je prvi put snimljen zajedno 2020. na odmoru u Meksiku, a zajedno su proveli tri godine - s brojnim mirenjima i prekidima. Njihovoj ljubavi je došao kraj u vrijeme kada je on snimao film "Samo ne ti", zbog čega su mnogi mislili da je Sydney razlog, ali prijatelji para otkrili su da je bilo samo pitanje trenutka kada će prekinuti.

"Gigi i Glen su prekinuli nekoliko puta. Veza im je bila na klimavim nogama još otkako se snimao ‘Top Gun‘. Gigi nije bila sretna vezom na daljinu zbog snimanja, a kada ga je posjetila na setu u Australiji, zaključili su kako to više nema smisla", izjavio je izvor i dodao kako su se razišli u dobrim odnosima.

image

Gigi Paris i Glen Powell na dodjeli Zlatnih globusa

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U isto su vrijeme procurile glasine o njegovoj nevjeri zbog nevjerojatne kemije između Glena i Sydney Sweeney, no pokazalo se kako je ta priča zapravo bila dobro osmišljeni marketinški trik koji su zajedno planirali.

"Sydney pripadaju sve zasluge. Nemam ja mentalni kapacitet za tako nešto, ali ona je jako pametna. Jedini razlog zbog kojeg mi je bilo teže baviti se tim stvarima bio je taj što sam prolazio kroz vrlo stvaran prekid usred promotivne turneje filma. Bio sam s nekim koga sam stvarno volio i do koga mi je bilo stalo, pa sam pokušavao nekako pronaći smisao u mnogim stvarima. Sydney je bilo puno lakše prikloniti se nečemu takvom jer je u vrlo predanoj i prekrasnoj vezi i vrlo je sretna. Tako da mi je bilo malo teže", izjavio je svojevremeno, a kasnije je za Men‘s Health rekao da su se nagađanja o njemu i plavokosoj glumici bila nepravedna.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney na premijeri filma "Samo ne ti"

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Glen je odrastao u Texasu, gdje je kao dječak započeo svoju glumačku karijeru i to kao kazališni izvođač, a svoju prvu filmsku ulogu dobio je kao tinejdžer u filmu "Spy Kids 3-D: Game Over" 2003. godine. Tijekom sljedećih deset godina dobivao je sporedne uloge, no popularnost mu je počela rasti kada se pojavio u seriji "Kraljice vriska" i u drami "Skrivene Figure" u kojoj je utjelovio astronauta Johna Glenna. Osim toga pojavio se u filmovima "Vitez tame: Povratak", "Set It Up", "Na krilima časti", a jedan od posljednjih koje je snimio je "Hit Man" koji se trenutačno može pogledati na Netflixu.

Dodatne simpatije glumac je osvojio nakon što je udomio psića Brisketa od kojega se rijetko odvaja, vodi ga na snimanja, a kreirao mu je čak i profil na Instagramu na kojem ga trenutačno prati više od trideset tisuća pratitelja.

image

Glen Powell

INSTAGRAM
Linker
16. rujan 2024 20:22