Domenica Žuvela

 INSTAGRAM
Ljetna moda

Pjevačica Domenica Žuvela ima zanimljiv hobi: "Možda jednom pokrenem i vlastiti brend"

Heklanjem se počela baviti u doba korone, a za sada svojim komadima uveseljava najbliže.

Heklanjem se počela baviti u doba korone, a za sada svojim komadima uveseljava najbliže.

Korčulanski slavuj, pjevačica Domenica Žuvela (31), na svojem je Instagramu objavila torbu koju je sama izradila. Riječ je o heklanoj lila torbi, savršenoj za ljetne dane. "Zaboravila sam vam podijeliti što sam napravila", napisala je Velolučanka uz emoticone sa suzama u očima koji daju naslutiti da je sretna i ponosna na vlastiti uspjeh. Heklanjem se krenula baviti u periodu korone, u vrijeme kada su svi tražili neku zanimaciju kako bi si olakšali period boravka kod kuće.

image

Domenica Žuvela heklana torba

INSTAGRAM

"Moja kuma Klara me nekako uvela u taj svijet pa smo nas dvije zajedno preko videopoziva heklale. Do sada sam uglavnom heklala zimske vunene marame i kape za božićne poklone obitelji i prijateljima, a sada sam se prebacila na ljetne torbe i topiće. Već sam napravila nekoliko različitih modela i veličina koje ću iskoristiti u ovim ljetnim mjesecima. Kako sam svoj rad podijelila na društvenim mrežama, dobila sam toliko upita da sam pozitivno iznenađena", kaže nam Domenica.

Ideja za torbicu stigla je nakon što je vidjela sličnu na TikToku koji je, kako kaže, nepresušan izvor inspiracije, ideja i savjeta. "U današnje doba interneta možeš puno toga naučiti gledajući videe, iako je iskustvo najvažnije. Svakom novom izradom postaješ sve bolji i brži, kao u svemu. Bitno je pronaći kroj, slično kao i kod šivanja, a onda samo pratiš šablonu i koristiš već poznate tehnike", objašnjava. Budući da je ovo model torbice koji je prvi put radila, a dosta je kompliciran jer se treba brojati da bi se obje strane podudarale, trebalo joj je malo duže, no završila ju je, kaže, u dva dana. "Presretna sam što su se pletene haljine vratile u modu pa ću je svakako iskombinirati s nekom od takvih haljina", napominje.

image

Domenica Žuvela

INSTAGRAM

Ipak, trenutačno joj je prioritet snimanje novih pjesama, a ne heklanje. "Ovo je definitivno jedan od mojih brojnih hobija koji me opušta i s kojim prvenstveno želim nastaviti kako bih razveselila svoje najbliže. Nadam se da će jednoga dana prerasti u nešto više pa možda i pokrenem svoj brend, ali o tom po tom", zaključuje.

Linker
05. rujan 2024 11:24