SHUTTERSTOCK
Pošteno?

Princ Harry osvanuo na listi 50 najzgodnijih muškaraca svih vremena, iza sebe je ostavio brojne ljepotane i izazvao lavinu reakcija

Prestižni Harper‘s Bazaar objavio je laskavu listu koju predvodi James Dean, odmah iza njega je Marlon Brando, a svi su iznenađeni i mjestom na kojem se našao britanski princ.

Prestižni Harper‘s Bazaar objavio je laskavu listu koju predvodi James Dean, odmah iza njega je Marlon Brando, a svi su iznenađeni i mjestom na kojem se našao britanski princ.

Top liste najzgodnijih žena i muškaraca, naročito kada je riječ o slavnima, nisu nikakva novost u svjetskim medijima, no ovog puta prestižni časopis Harper‘s Bazaar odlučio je otići korak dalje i napravio je svoju top listu 50 najzgodnijih muškaraca svih vremena. Malo je reći da o njihovu izboru bruji cijeli svijet i to jer su prva tri mjesta ostala u sjeni dvadeset i petog na kojem se našao britanski princ Harry (40) i iza sebe ostavio primjerice glumca Bradleyja Coopera (49) koji je završio na 32. mjestu i umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (49) koji je na 39. mjestu.

image

Princ Harry iza sebe je ostavio neke od najpoželjnijih muškaraca današnjice poput glumca Bradleyja Coopera ili umirovljenog nogometaša Davida Beckhama

SHUTTERSTOCK
image

David Beckham

RON SMITS/LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK
image

Bradley Cooper

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Vojvodi od Sussexa ovo mu nije prvi put da se našao na laskavoj listi najzgodnijih muškaraca jer je prema izboru časopisa People 2020. godine ponio titulu najzgodnijeg člana kraljevskih obitelji cijelog svijeta. Godinu dana ranije ponio je i titulu najseksepilnijeg tate na svijetu prema izboru magazina People i tako s trona skinuo plivača Ryana Lochtea te glumce Stevena Yeuna i Ryana Reynoldsa.

image

Princ Harry u Londonu

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Prvo mjesto najzgodnijih muškaraca svih vremena zauzeo je legendarni američki glumac James Dean, koji je osvajao srca obožavatelja diljem svijeta tijekom vrhunca svoje karijere 1950-ih., na drugom se našao njegov kolega Marlon Brando, a na trećem Cary Grant.

image

Marlon Brando

SNAP/SHUTTERSTOCK
image

James Dean

WARNER BROTHERS - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
image

Mandatory Credit: Photo by Hollywood Photo Archive/Mediapunch/Shutterstock (10127069a)
Grant Cary
Hollywood Archive 1904

HOLLYWOOD PHOTO ARCHIVE/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK HOLLYWOOD PHOTO ARCHIVE/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Cijela lista uključuje slavne muškarce iz različitih vremenskih perioda, poput glumaca iz zlatnog doba Hollywooda s bezvremenskom elegancijom i šarmom pa sve do kralja rocka Elvisa Presleyja, glumca Richarda Gerea, Brada Pitta i Leonarda DiCaprija. U izbor su uvršteni i glazbenici poput Kurta Cobaina, Rickyja Martina i glumca Heatha Ledgera.

Ne zna se tko je radio na sastavljanju liste, no obično ih kreira urednički tim časopisa, a njihov se izbor temelji na popularnim i kulturnim ikonama koji su ostavili svoj trag kroz povijest, uzimajući u obzir povratne informacije čitatelja, njihov utjecaje i fotografije ili pak isključivo po izboru čitatelja što ovaj put nije bio slučaj.

Popis najseksi muškaraca svih vremena

1.James Dean

2. Marlon Brando

3. Cary Grant

4. Rock Hudson

5. Paul Newman

6. Elvis Presley

7. Steve McQueen

8. Robert Redford

9. Clint Eastwood

10. Richard Gere

11. Denzel Washington

12. Kurt Cobain

13. George Clooney

14. Brad Pitt

15. Leonardo DiCaprio

16. Ricky Martin

17. Heath Ledger

18. Jared Leto

19. Pharrell Williams

20. Justin Timberlake

21. Lenny Kravitz

22. Ryan Phillippe

23. Idris Elba

24. Jake Gyllenhaal

25. Princ Harry

26. John Stamos

27. Tyson Beckford

28. Orlando Bloom

29. Ryan Gosling

30. John Legend

31. Ryan Reynolds

32. Bradley Cooper

33. Channing Tatum

34. Matthew McConaughey

35. Drake

36. John Cho

37. Jon Hamm

38. Michael B. Jordan

39. David Beckham

40. Rami Malek

41. Donald Glover

42. Joe Manganiello

43. A$AP Rocky

44. Alexander Skarsgård

45. Dev Patel

46. Henry Cavill

47. Chris Hemsworth

48. Zayn Malik

49. Mahershala Ali

50. Cary Fukunaga

Linker
24. listopad 2024 10:30