Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein 

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK CK
Ponosna majka

Sharon Stone obilježila poseban dan i objavila rijetke obiteljske fotografije svog najstarijeg sina

Proslavljena glumica rijetko objavljuje fotografije svoje djece, no ipak u posebnim prilikama s pratiteljima podijeli sretne trenutke iz obiteljskog života.

Proslavljena glumica rijetko objavljuje fotografije svoje djece, no ipak u posebnim prilikama s pratiteljima podijeli sretne trenutke iz obiteljskog života.

Legendarna holivudska glumica koju je obilježila uloga u kultnom filmu "Sirove strasti", Sharon Stone (66), podijelila je na svom Instagramu fotografije svoje djece, iako to rijetko čini. Objavom je otkrila koliko je ponosna na svog najstarijeg sina Roana Josepha Bronsteinea povodom njegovog 24. rođendana i proslavila tako poseban dan sa svojih gotovo 4 milijuna pratitelja. U dirljivom objavi Sharon je objavila niz Roanovih fotografija tijekom godina, uključujući onu na kojoj je s mlađom braćom, 18-godišnjim Lairdom i 17-godišnjim Quinnom. "Sretan rođendan Roan! Voli te mama", napisala je ispod dirljive objave.

Roana su posvojili Sharon i njezin tadašnji suprug Phil Bronstein. Par se razveo 2004. nakon šest godina braka, kada je Roan imao samo četiri godine. Nakon rastave, dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo nad njim. Četiri godine kasnije, 2008., Sharon je osporila dogovor o skrbništvu, nastojeći premjestiti Roana sa sobom u Los Angeles, no zahtjev joj je odbijen. Bitku za skrbništvo teško je podnosila pa je o tome znala i govoriti javno, a gostujući u podcastu "Stol za dvoje" s Bruceom Bozzijem podijelila je iskustvo kada je zbog pojačanih otkucaja srca završila u bolnici. Unatoč fizičkoj udaljenosti tijekom školske godine, Sharon je s prvim sinom Roanom održavala blizak odnos kroz njegovo djetinjstvo. Druga dva sina posvojila je nakon rastave - Lairda Vonnea Stonea 2005. i Quinna Kellyja Stonea 2007. godine.

image

Sharon Stone i Roan Joseph Bronstein

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK CK

Stone je uvijek otvoreno govorila o tragedijama s kojima se suočila u životu, uključujući višestruke pobačaje zbog autoimune bolesti i endometrioze. "Mi žene nemamo forum za raspravu o dubini ovog gubitka. Izgubila sam devetero djece spontanim pobačajem. To nije mala stvar, fizički ni emocionalno, ali natjerane smo misliti da je to nešto što treba podnijeti u samoći i potajno s nekom vrstom osjećaja neuspjeha", komentirala je ispod jedne od objava na Instagramu. Unatoč svim ovim izazovima, uvijek je bila predana majka, usađujući svojoj djeci vrijedne životne lekcije, a ovih dana ima više razloga za sreću. Naime, nedavno je njezin 18-godišnji sin Laird Vonne maturirao, a djelić atmosfere s mature s pratiteljima je podijelila na svom Instagram profilu.

Sharon je u jednom od svojih intervjua izjavila da se upravo zahvaljujući svojoj djeci osjeća živom. "Živim u istoj kući, koju imam već 25 godina i osjećam se sretno dok se budim tamo sa svojom djecom. Sada su u najboljoj životnoj fazi i dovoljno odrasli da više ne moramo imati dadilju koja živi s nama. Plivamo, igramo košarku, gledamo filmove. Imamo jako lijepu obiteljsku dinamiku", ispričala je Sharon 2017. godine. U javnosti je osim po svom glumačkom talentu poznata i po neumornom angažmanu na području humanitarnog rada.

Linker
21. kolovoz 2024 17:14